Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ženklai, atskleidžiantys, jog jis/ji jums netinka

Yra nemažai ženklų, kurie jums gali atskleisti, jog žmogus, su kuriuo susitikėjate, jums netinka. Kuo anksčiau pajusite, jog žmogus jums netinka, tuo jums bus geriau.
Porelė paplūdimyje
Porelė paplūdimyje / Photos com. nuotr.
Temos: 2 Ženklai Santykiai

Jums nejuokingi jos/jo pokštai.

Jūs jaučiate, jog jūs save turite versti, jog pasijuoktumėte iš jo/jos pokštų? Tai gali būti ne jūsų kaltė. Humoras yra svarbi gyvenimo dalis - jei jūs dabar nesuprantate jo/jos pokštų, tai ženklas, jog galbūt tas žmogus jums nelabai tinka.

Jos/jo draugai jums nuodobūs.

Žmogaus, su kuriuo susitikinėjate, draugai apie jį gali pasakyti daug. Juk jie kartu praleidžia daug laiko, todėl jei ir toliau būsite su tuo žmogumi, jūs taip pat privalėsite leisti laiką su jais. Jei jo draugai jums atrodo nuodobūs ir neįdomus, tai pagalvokite, ar tikrai tas žmogus jums tinka.

Jūs flirtuojate su kitais žmonėmis.

Akivaizdu, jog dauguma žmonių mėgsta flirtuoti. Flirtas ypač pasireiškia tuomet, kai ieškote partnerio. Tačiau jei jūs susitikinėdami su kažkuo, vis dar flirtuojate su kitais, tai rodo, jog jūs vis dar neradote sau tinkamo partnerio.

Jūs neįsivaizduojate bučinio su tuo žmogumi.

Jeigu praėjus mėnesiui jūs vis dar manote, jog esate nepasiruošęs bučiniui su juo/ja? Jūs turite sau pripažinti tiesą: jei vis dar nesijaučiate, tai ir nesijausite.

Jūs turite kitų įsipareigojimų.

Jei jūs esate įnikęs į darbą, draugus ir neturite laiko savo antrajai pusei, tai ženklas, jog jūsų santykis tikrai nereikšmingas. Santykiai juk yra darbas, kuris reikalauja laiko. Atsisėskite ir susidėliokite savo prioritetus, jei pirmoje vietoje yra ne jis/ji, tai reiškia, jog tai tikrai ne tas asmuo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius