Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujame žurnale „Laima“ skaitykite: kaip keičiasi gyvenimas, kai pomėgiai tampa priklausomybe?

Prekyboje jau pasirodė naujausias – kovo mėnesio – žurnalas „Laima“. Jame skaitykite:
Žurnalo „Laima“ kovo mėnesio numeris
Žurnalo „Laima“ kovo mėnesio numeris / Viršelis

Nekalti apsėdimai

Priklausomybę nuo ko nors įsivaizduojame kaip nuopuolį. Ir net neįtariame, kad psichologiškai esame pavaldūs daugeliui paprastų dalykų – jie mus įtraukia kaip besaikiai pomėgiai. Kaip išvengti pirkinių manijos, socialinių tinklų priklausomybės, kaip gyventi atsidavus žaliavalgystei ir vegetarizmui ir kaip keičiasi kasdiena bei savaitgaliai, kai sportas tampa šventa rutina?

Į diskusiją „Laimos“ klube susirinko anaiptol nesiginantys savo nekaltų apsėdimų Lietuvos futbolo federacijos rinkodaros specialistė Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, teniso treneris ir modelis Simas Kučas, dainininkas Edgaras Lubys ir rašytoja Monika Budinaitė-Žadeikienė.

Mariaus Žičiaus/„Laimos“ nuotr./Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, Simas Kučas
Mariaus Žičiaus/„Laimos“ nuotr./Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, Simas Kučas

Karališki puantai

Kad ir kur likimas nublokštų, visur ji adaptuojasi stebėtinai greitai ir jaučiasi sava. Jos namai ten, kur mylimas vyras ir sūnus, kur repeticijų salė ir spektaklių scena. Prieš dešimt metų baleto šokėja Jurgita Dronina baigė M. K. Čiurlionio menų mokyklą ir nedvejodama pasirinko Miuncheno akademiją. Iš čia po studijų jos talentui vėrėsi durys į du Karališkuosius operos ir baleto teatrus: pirmiau – į Švedijos, nūnai – į Nyderlandų. Ir abiejuose – primabalerinos statusas.  

Nuoširdus pokalbis tete-a-tete. Apie kelią scenos link – be patirto skausmo ir kančios, apie apsisprendimą išvažiuoti iš Lietuvos – be sentimentų, apie šeimą – su meile...

Pauliaus Gasiūno/„Laimos“ nuotr./Jurgita Dronina
Pauliaus Gasiūno/„Laimos“ nuotr./Jurgita Dronina

Rūpintis savimi normalu

Vos prieš keletą metų klausimai vyrams apie jų išvaizdą ir rūpinimąsi savo grožiu galėjo būti sutikti pasipiktinimu. Šiandien jie rūpinasi kūno formomis, laikosi dietos, darosi manikiūrą ar dažosi plaukus. Ir tai nė kiek nemenkina jų vyriškumo – netgi atvirkščiai.

Apie tai, kaip sportas, dėmesys savo išvaizdai ir rengimosi stiliui tampa kasdienybe, kiek tai svarbu scenoje, pokalbyje dėl darbo ar derybose, „Laimoje“ šįkart kalba patys vyrai: renginių organizavimo įmonės „MadeMyDay“ vadovas Linas Zareckas, bendrovės „Plius“ generalinis direktorius Martynas Basokas ir architektas, grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas

Išklausyti bus įdomu. O kai kam – gal ir labai naudinga.

Kaip jaučiasi jūsų plaukai?

Net ir vešlių plaukų savininkės žiemai baigiantis skundžiasi suprastėjusia jų išvaizda, o ką jau kalbėti apie plonus ir silpnus, kuriuos šaltymetis visai priplojo prie galvos, jie ėmė labiau elektrintis, slinkti, riebaluotis... Ką darote, kad plaukai jaustųsi geriau? Ar žinote, kad net nedideli elgesio su plaukais pokyčiai gali pastebimai pagerinti jų išvaizdą?

Rubrikoje „Prie veidrodžio“: dešimt didelių problemų – dešimt paprastų sprendimų, kuriais dalijasi profesionalai.

Šįkart su „Laima“ – žurnalas „LAIMA. Stilius“! 

Viskas apie madą XXL formatu: 2015 m. pavasario–vasaros kolekcija.

Žurnalo viršelis/„LAIMA. Stilius“
Žurnalo viršelis/„LAIMA. Stilius“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius