Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akis už akį, dantis – už dantį...

LNK kviečia šokti. TV3 siūlo: šok su manimi. Tą pačią dieną, tą pačią valandą dviejų televizijų ekranus užkariaus šokiai. Nepaisydamos žiūrovų skundų ir ašarų, lietuviškojo eterio lyderės nė už ką neleis pažiūrėti abiejų projektų. Nes neužleisti pozicijų – svarbiau. Na ir kas, kad Jurijaus Smorigino giminės iš Zarasų, klausydamiesi saviškio žodžių ekvilibristikos, nepamatys Radži piruetų. Šįsyk televizijų kova žūtbūtinė: dantis už dantį, koja už koją, tipažas už tipažą...
Erika Santos
Erika Santos / Butauto Barausko, Gretos Skaraitienės ir Mariaus Žičiaus nuotraukos
Temos: 1 Šokiai

Sena tiesa: svarbiausia – asmenybė. Kai vienoje televizijoje atsiranda krūtininga gražuolė, kita tuojau pat randa panašią. Kai vienas kanalas šokti kviečia svetimų vyrų viliotoją, antrasis prikalbina paliktą žmoną. Šiemet televizijos renkasi ne komandinę, o asmeninę gynybą. Arba – puolimą. Kaip kam patogiau...  

Butauto Barausko, Gretos Skaraitienės ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Svetlana Pronina
Butauto Barausko, Gretos Skaraitienės ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Svetlana Pronina

Svetlana Pronina (TV3) – Erika Santos (LNK)
Laisvė elgtis ir atrodyti, kaip norisi   

Viena – sėkminga advokatė, kita – ne mažiau sėkminga verslininkė, šešių vaikų mama ir patyrusi koučerė. Nieko bendra su pramogų pasauliu? Bet pasakykite, kuri jo atstovė ŠITAIP atrodo?! Kuri turi TIEK ekstravagancijos ir pasitikėjimo savimi? Kai advokatė Svetlana Pronina (49) eina gatve, į ją žiūri visi. „Suprantu, – sako Svetlana. – Nėra tiek daug įdomių išsiskiriančių žmonių.“ „Du šimtai žmonių išpučia akis, kai pasirodau rimtame seminare, kur sėdi vien kostiumuoti vyrai ir kelios penkiasdešimtmetės moterys su akinukais“, – ištaria verslininkė  Erika Santos (30). Kuri šįkart bus ryškesnė?

Jų ginklai:

Įspūdingos krūtinės, nežabotas temperamentas ir neribotas pasitikėjimas savimi. Gerai atrodančios penkiasdešimtmetės net sėdintiems prie televizoriaus su bandele saujoje suteikia vilties, kad metai – ne kliūtis būti puikios išvaizdos, o pagimdžius šešis vaikus nebūtina netilpti į savo jaunystės džinsus...

Jų Achilo kulnas:

Lietuviai nemėgsta spalvingų išsišokėlių beprotiškai ilgais nagais. Nemėgsta moterų, galinčių mesti nevykėlį vyrą. Be to, jų per gilios iškirptės, per aukšti skeltukai ir per daug amo netekusių vyrų aplinkui...

Butauto Barausko, Gretos Skaraitienės ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Vaida Jasaitienė
Butauto Barausko, Gretos Skaraitienės ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Vaida Jasaitienė

Vaida Jasaitienė (TV3) – Oksana Pikul (LNK)
Tas pats Vyras. Viena jį turėjo, kita turi dabar

Vis dar oficiali žinomo krepšininko žmona Vaida Jasaitienė (31) prieš dabartinę jo mylimąją Oksaną Pikul (26). Grožio konkursų nugalėtoja ir mergaitė iš erotinio kalendoriaus. Viešumos vengianti namų šeimininkė ir ant bangos keteros besisūpuojanti popmuzikos undinė. Pralaimėjusioji ir nugalėtoja. Kurią pamils tauta? Jau dabar juokaujama, kad laimėtojai atiteks... Simas Jasaitis. Tiesiog meksikietiška muilo opera šokių aikštelėje... Ciniška? Bet kaip intriguoja!

Butauto Barausko, Gretos Skaraitienės ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Oksana Pikul
Butauto Barausko, Gretos Skaraitienės ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Oksana Pikul

Jų ginklai:

Vaida – buvusioji. Moteris, viena auginanti sūnų. Kaip galima palikti tokią gražią, atsidavusią ir ištikimą žmoną?
Oksana nebijo savo seksualumo, o chirurgų patobulinta krūtinė turėtų gražiai matytis po aptempta šokių suknele. Nepamirškite patikrinti, už ką šeštadienio vakarais mobiliuoju paslapčia balsuos jūsų vyras...

Jų Achilo kulnas:

Vaida pernelyg seniai žingsniavo scena ar raudonu kilimu. Aukštai iškelti galvą ir atsipalaiduoti ant parketo jai prireiks laiko.
Tauta nemėgsta šeimos ardytojų. Net jei Oksana tvirtintų jos neardžiusi, silpnoji lytis visada bus pasiruošusi užmėtyti ją akmenimis. 
 

Viganto Ovadnevo nuotr./Žilvinas Šilgalis
Viganto Ovadnevo nuotr./Žilvinas Šilgalis

Žilvinas Šilgalis (TV3) – Andrius Šedžius (LNK)
Politikai irgi žmonės...

Aukšti, sportiški, išvaizdūs vyrai iš Seimo posėdžių salės nusviedžia solidžius kostiumus ir spraudžiasi į aptemptas šokėjų kelnes. Pamiršta politinius debatus, interesų konfliktus ir budrias etikos sargų akis. Žilvinas Šilgalis (40) ir Andrius Šedžius (34) pagaliau parodys žmogiškuosius savo veidus. Kuris bus patrauklesnis?

Viganto Ovadnevo nuotr./Andrius Šedžius
Viganto Ovadnevo nuotr./Andrius Šedžius

Jų ginklai:

Žilvinas Šilgalis žaidžia tenisą, puikiai plaukioja, o kai lieka laiko, dar ir fitneso salėje raumenis auginasi. Ko, ko, bet ištvermės ir plastikos jam neturėtų trūkti. O kur dar balai už pavyzdingą tėvystę ir laimingai vedusio vyro įvaizdį! 
Andrius Šedžius turi milijonų, taigi galės ne tik pasamdyti geriausius trenerius, bet ir lyg princesę išpuošti savo partnerę. O per pastarąjį pusmetį sukurtas „kieto vyruko“ ir „dosnaus milijonieriaus“ įvaizdis tikrai kai kam patiks. Galbūt ir atkaklus jo bandymas tapti „savam“ Lietuvos pramogų pasaulyje pagaliau duos vaisių...

Jų Achilo kulnas:

Politikai turi šansą tapti populiarūs tik padidinę pensijas ir sumažinę mokesčius. Valso ritmu to nepadarysi. Tai gal geriau jie sėdėtų Seimo posėdžių salėje ir priimtų įstatymus?

Viganto Ovadnevo nuotr./Eirida Daukšienė
Viganto Ovadnevo nuotr./Eirida Daukšienė

Eirida Daukšienė (TV3) – Jolanta Paulauskienė (LNK)
Geroji politikos pusė

„Nežinia, kaip tokie solidūs vyrai leidžia kitiems kilnoti jų žmonų kojas?“ – stebisi interneto komentatoriai ir svarsto, gal šitaip Eirida Daukšienė (40) ir Jolanta Paulauskienė (38) tikisi pakelti savo vyrų politikų reitingus. Juk pavyzdį turime – Laimai Paksienei elegantiškai plevėsuojant šokių aikštelėje, populiarumo dividendų neabejotinai kliuvo ir Rolandui Paksui.

Viganto Ovadnevo nuotr./Jolanta Paulauskienė
Viganto Ovadnevo nuotr./Jolanta Paulauskienė

Jų ginklai:

Jos – ne pasipūtusios ponios, o paprastos moterys, kurioms šokių aikštelėje taip pat virpa keliai ir sunkiai krinta svoris. Jos – ištikimos savo vyrų bendražygės ir šlovės akimirką, ir sunkią pralaimėjimo valandą. Jos rūpinasi vaikais ir namais, bet nenori likti šešėlyje. Kuo ne tobulas paveikslas?

Jų Achilo kulnas:

Ar ne metas jų vyrams suskaičiuoti politines savo nuodėmes?..

Butauto Barausko, Viganto Ovadnevo ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Asta Valentaitė
Butauto Barausko, Viganto Ovadnevo ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Asta Valentaitė

Asta Valentaitė (TV3) – Rūta Mikelkevičiūtė (LNK) 
Ar tikrai gražiai atrodau?..

Maksimalistės ir perfekcionistės. Reiklios iki aikštingumo. Visados pasiekiančios savo. Ištikimos tobulam savo įvaizdžiui. Ir visuomet žinančios, kuriuo rakursu geriausiai atrodo... Galbūt Asta Valentaitė (29) pasistengs, kad jos suknelės būtų gražesnės nei garsiosios televizijos laidų vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės (37), tačiau ši geriau žino tiesiausią kelią į žiūrovų širdis. Ir nors abi tvirtina, kad šokiai joms – tik avantiūra, sunku patikėti. Jos abi nepratusios pralaimėti.

Butauto Barausko, Viganto Ovadnevo ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Rūta Mikelkevičiūtė
Butauto Barausko, Viganto Ovadnevo ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Rūta Mikelkevičiūtė

Jų ginklai:

Asta žino, koks turi būti partneris. Ir ko iš jo norėti. Ji žino, kaip gerai atrodyti. Ir pati užsako sukneles bei samdo grimuotoją.
Rūta gerokai daugiau už Astą rodosi televizijoje. Žiūrovai per savaitę ją matys ne tik šokių aikštelėje, bet ir TV studijoje. Ji puikiai žino, kaip gerai atrodyti prieš kamerą ir kaip jos nebijoti.

Jų Achilo kulnas:

Asta jau spėjo pakeisti vieną partnerį. Mažiau patyrusį metė lauk, o vietoj jo pasikvietė sportinių šokių čempioną Andrių Kandelį. Tai kas, kad ji nori geriausio, – tauta neištikimybės neatleidžia.
Rūta rengia reportažus gyvenimo būdo laidai. Rūta kalbina pašnekovus pokalbių šou studijoje. Rūta dalyvauja labdaros projektuose. Rūta sukasi ant parketo. Ar nebus jos mums per daug?

Butauto Barausko, Viganto Ovadnevo ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Irma Jurgelevičiūtė
Butauto Barausko, Viganto Ovadnevo ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Irma Jurgelevičiūtė

Irma Jurgelevičiūtė (TV3) – Milda Bartašiūnaitė (LNK) 
Skandalai, skandalai, skandalai...

Še tau dvejos skyrybos – še tau erotinės nuotraukos vyrų žurnale. Še tau santuoka su kaliniu – še tau sekso ekspertės amplua. Še tau pusnuogė Šedžiaus namuose – še tau pareiškimas, jog ant parketo ieškos legalaus meilužio. Še tau gresiančios trečios skyrybos – še tau pažadas, kad laimėjusi projektą nusiskus plikai... Skandalų netrūksta nei Irmos Jurgelevičiūtės (38), nei Mildos Bartašiūnaitės (29) gyvenime. Tai kas, kad vienos jie tikri, o kitos – sugalvoti...

Butauto Barausko, Viganto Ovadnevo ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Milda Bartašiūnaitė
Butauto Barausko, Viganto Ovadnevo ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Milda Bartašiūnaitė

Jų ginklai:

Prie scenos ir publikos dėmesio Irma įpratusi. Tie, kas išperka jos albumų tiražus, turėtų balsuoti ir už jos šokį televizijos studijoje.
Milda trykšta energija ir noru šokiruoti. Galbūt išvysime ką nors originalaus?

Jų Achilo kulnas:

Trejos Irmos vedybos ir, anot gandų, galinčios įvykti trečiosios skyrybos – ar ne per daug dorai lietuvaitei?
Kad ir kaip mėgtume stebėti kitus pro rakto skylutę, miela Milda, viešai lovos reikalų Lietuvoje nepriimta aptarinėti... 

Butauto Barausko, Viganto Ovadnevo ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Gediminas Jaunius
Butauto Barausko, Viganto Ovadnevo ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Gediminas Jaunius

Gediminas Jaunius (TV3) – Danielius Polskis-Gabbana (LNK) 
Linksmi vyrukai iš televizoriaus

Kažkada „gelbėtoją“ Gediminą Jaunių (32) žinojo vos ne kiekviename name. Šunelių, katinėlių, vaikų gelbėtojas, šeimų taikytojas, teisybės atstatytojas... Tiesa, visas tinkamas etiketes, už kurias taptų mylimu šokėju, jis jau praradęs. Neteko tuomet, kai metė darbą televizijoje. „Aš netikiu, kad žmonės mane prisimins iš televizoriaus“, – sako ir priduria žiūrovų simpatijų ketinantis dorai užsitarnauti.
Danielių Polskį-Gabanną (25) jaunimas dar tikrai prisimena. Visai neseniai jis šmėžavo „Draugų“ serialą primenančiuose reklaminiuose filmukuose. Pasitraukęs iš reklamų, Danielius nedingo, vis dar yra laukiamas garsenybių vakarėliuose. Tik argi jaunimas žiūrės šokius? Nebent, akį užmetęs, už tą Gabanną lieps balsuoti savo močiutėms. Tos gal labai ir nesipriešins – ale, vaikeli, juk būna tokių vyrų?..

Butauto Barausko, Viganto Ovadnevo ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Danielius Polskis-Gabbana
Butauto Barausko, Viganto Ovadnevo ir Mariaus Žičiaus nuotraukos/Danielius Polskis-Gabbana

Jų ginklai:

Įpratę kurti personažą, jie, panašu nesibodės eksperimentų televizoriaus ekrane. Ir tikrai viena kita močiutė tuos Gedimino išgelbėtus katinėlius prisimins...

Jų Achilo kulnas:

Personažas – dar ne asmenybė. Ar ši pasirodys tokia pat patraukli?
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius