Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Stumbrienė: mieli krikštynų rūpesčiai (papildyta gegužės 21 d.)

„Krikštynos – svarbiausia kūdikio šventė, todėl jai pasirengti reikia skirti daug dėmesio, – tikina Europarlamentaro Rolando Pakso dukra Inga Stumbrienė (26), praeitą savaitgalį kartu su šeima ir pačiais artimiausiais žmonėmis pakrikštijusi vasarį gimusį sūnų Gabrielių.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Žurnalo "Žmonės" viršelis

Jauna mama rūpinosi ne tik šventės organizavimu, bet ir dukters Estelos (3) ir vyro Aivaro (26) šventiniais apdarais.

Pasirengimas prasidėjo prieš porą mėnesių. Inga tikrai žinojo, kad sūnus bus krikštijamas trijų mėnesių, šventė vyks sostinės Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje, kur beveik prieš šešerius metus vyko jųdviejų su Aivaru tuoktuvės, vėliau – dukters Estelos krikštynos. „Stengiausi apgalvoti kiekvieną detalę, kad sūnelio švente liktų patenkinti visi svečiai, kad ji būtų įamžinta gero fotografo ir operatoriaus. Gera šventė – tai lyg teisingai padarytas darbas. Tikiu, kad viskas pavyko, nes pirmadienį nuo ryto visi skambina ir dėkoja už gražią dieną“, – pakilai nusiteikusi Inga.

Sekmadienio rytą bažnyčios šventoriuje pirmiausia pasirodė Ingos seneliai, kiek vėliau atvyko jos ir Aivaro tėvai, brolis Mindaugas. Vėluodami keletą minučių duris pravėrė ir šventės kaltininkai. Vos pasirodžiusios susirinkusiems, Inga ir mažoji Estela buvo apipiltos komplimentais, kurių pelnė dėl aprangos. „Norėjau pieno baltumo kostiumų. Pati kūriau modelius, o mano siuvėja juos puikiausiai įgyvendino. Tiesa, pradžioje galvojau apie Gabrieliaus kostiumą, vėliau apie dukrytės, o tik likus savaitei supratau, kad ir apie savo drabužius reikia pagalvoti. Aivarui išrinkau kaklaskarę, todėl ir Gabrielius buvo papuoštas tokiu pat aksesuaru. Tiesa, siuvėjai buvo sunku tokią pasiūti, bet mano pageidavimą ji išpildė kuo geriausiai“, – teigia jauna mama.

Po ceremonijos svečiai pakviesti į „Belmonto krioklių“ kompleksą, kur restorane „Vila Gloria“ vyko šventiniai pietūs. Per juos mažajam Gabrieliui buvo teikiamos dovanos, albume rašomi linkėjimai, į dangų paleisti degantys žibintai. Seneliai Laima ir Rolandas Paksai anūkėliui dovanojo baltojo aukso grandinėlę, kuri puikiausiai tiko prie tėvų dovanoto to paties metalo kryželio, puošto briliantais. „Buvo minčių svečius pasikviesti į namus, bet šįkart nusprendžiau pasirinkti iškilmingesnę aplinką, nes ir taip visos mūsų šventės vyksta namuose, – pasakoja Inga. – Svarbiausia, kad Gabrielius buvo ramus, daug laiko pramiegojo. Tačiau kai buvo raikomas tortas, prabudo. Dalyvavo fotosesijoje, o tada subtiliu verkšlenimu visiems pranešė, kad nori namo.“ 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius