Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Petruškevičius: nesitikėjote? Bet aš grįžtu! (papildyta gruodžio 10 d.)

Stilistas ir televizijos laidų vedėjas Mantas Petruškevičius (26) pakiliai taria: „Žadėjau, kad mano laida „Mados reidas“ sugrįš, ji ir grįžta į TV6 kanalą iškart po Naujųjų metų. Žinau, yra tokių, kurie mane jau buvo palaidoję, tačiau yra ir laukiančių mano sugrįžimo, dėl jų stengsiuosi, kad laida būtų įdomi ir kūrybinga.“
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / Viganto Ovadnevo nuotrauka
Temos: 1 Televìzija

Ar laidos pavadinimas liks toks pat?

Taip, bet vinjetė bus nauja, subtilesnė ir stilingesnė. Jau išaugome iš kai kurių detalių, jos atrodo atsibodusios.

Žinai, kad Kaune atsidarė drabužių parduotuvė „Mados reidas“? Kalbama, tai – naujas tavo verslas?

Girdėjau, bet su ja neturiu nieko bendro. Reikėtų pasidomėti, ar žmonės be jokio leidimo gali naudoti laidos pavadinimą kažkokiai krautuvei.

Grįžkime prie laidos. Kas keisis kūrybinėje grupėje?

Viskas keisis. Lieku tik aš ir Aida, profesionaliai dirbusi prie montažo. Bus nauja redaktorė. Tariuosi su viena lietuve, kuri jau daug metų dirba užsienyje, gerai pažįsta mados pasaulį. Kadangi konkrečiai nesutarėme, nenoriu sakyti jos pavardės. Kūrybinė grupė kol kas renkama. Labai atsargiai tai darau, nes noriu suburti kūrybišką, už laidą sergantį kolektyvą.

Labai tikiuosi, kad šalies dizaineriai geranoriškai bendraus su mano laida, taip pat žadu rodyti daug įdomių reportažų iš užsienio.

Ar laidoje liks reportažai iš gatvės, kuriuose girdavai ir kritikuodavai praeivius?

Nelabai jų noriu, bet suvokiu, kad laidai tai teikia daug žavesio. Nesinori į tą pačią balą lipti (juokiasi). Pamenu, kai rengdavome tuos reportažus, Gedimino prospekte stodavo mašinos, žmonės švilpdavo, telefonais filmuodavo, todėl stengdavausi kuo greičiau viską baigti. Gal tokius reidus darysime renginiuose? Juk kada nors ateina laikas iš gatvės persikelti į kitas erdves (šypsosi). Labai tikiuosi, kad šalies dizaineriai geranoriškai bendraus su mano laida, taip pat žadu rodyti daug įdomių reportažų iš užsienio. Sausio mėnesį laida važiuos dirbti į „Mercedes–Benz“ mados savaitę Berlyne.

„Mados reidas“ išgarsėjo metų stilingiausiųjų rinkimais. Ar ketinate tęsti šią tradiciją?

Apie viską galvojame. Yra minčių laidoje rinkti savaitės, o gal mėnesio stilingiausiuosius. Pagaliau tai priklausys nuo kūrybinės komandos, o iki šiol tas renginys, beje, kaip ir laidos pristatymas, rūpėjo tik man. Jeigu bus pristatymas, norisi parodyti ką nors išskirtinio, pavyzdžiui, atvežti garsiųjų „Louboutin“ batelių arba „Cartier“ laikrodžių ir papuošalų kolekcijas. Tai – mano idėjos, stengiuosi jas įgyvendinti.

Mantai, pameni, pernai po laidos pristatymo rotušėje kažkas paaštravo, ar „Mados reido“ uždarymas irgi bus toks iškilmingas?

Pamenu, pamenu, kurgi ne (juokiasi). Vestuvių proga keliami didžiuliai baliai, o ar kas nors girdėjo, kad tokios pat iškilmės būtų rengiamos po skyrybų?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius