Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Radži ir Ana Kapustina. Atėjome šokti, o ne meilės romanų megzti (papildyta lapkričio 12 d.)

Jau porą savaičių netyla kalbos: tarp LNK projekto „Kviečiu šokti“ žiūrovų numylėtinių Radži (23) ir jo partnerės Anos Kapustinos (21) įsiplieskė šilti jausmai! Užkulisiuose jie meiliai glaustosi, laukdami savo pasirodymų vis dažniau susikimba už rankų, o po repeticijų kartu važiuoja gerti kavos...
Radži ir Ana Kapustina
Radži ir Ana Kapustina / Viganto Ovadnevo nuotrauka

Tiesa, nei dainininkas, nei šokėja pasklidusių kalbų apie jųdviejų meilę iki šiol nei skubėjo patvirtinti, nei paneigti, o po šokių vakaro, skirto gražiausioms meilės istorijoms, Radži prisipažino: „Nieko nebus, nes ir negali būti.“

Pastarojo vakaro tema – gražiausios meilės istorijos. Žiūrovai jums ir vėl skyrė pirmąją vietą, tik štai komisija pagyrų šį kartą pagailėjo.

Radži: Manau, vertinimai – visai normalūs. Pajuokavome, nebuvo jokių įžeidinėjimų ir tai – gerai.
Ana: Jei būtų visi dešimtukai, nebūtų kur pasitempti. Žemesni balai verčia kitą kartą labiau pasistengti, pasiruošti ir parodyti, kad galime geriau.

Visos šokių temos vienodai lengvos?

Ana: Visada reikia paieškoti, kaip pateikti temą, kad sudomintų žiūrovus ir komisiją.
Radži: Galbūt labai didelio skirtumo tarp, pavyzdžiui, kino ir meilės, temų nėra, tačiau kiekvienoje reikia pasistengti ką nors atrasti. Kartais tai padaryti gana sunku, tačiau kiekvienoje situacijoje yra išeičių.

Kai tenka rengti romantiškus pasirodymus, šilti judviejų jausmai, apie kuriuos rašo spauda, padeda?

Radži: Mūsų santykiuose romantikos yra tiek, kiek jos parodome ant parketo. Užkulisiuose Aną turiu gerbti kaip profesionalę, ji – mane vertinti iš žmogiškosios pusės. Tiek tos romantikos tarp mūsų ir yra, bet visiems kažkodėl atrodo kitaip...

Tačiau tokių kalbų šiaip sau nepasklinda...

Ana: Mūsų santykiai labai draugiški...
Radži: Kiekvieną porą sieja panašūs santykiai, tik vieni žmonės yra ryškūs, kiti – ne tokie. Kad straipsniai būtų įvairesni ir įdomesni, žmonės, ypač kurie mūsų nemėgsta, mielai ko nors prišneka, o žurnalistai visa tai parašo. Iš tikrųjų Ana – gabi, protinga mergina, savo srities profesionalė. Ji ne pirmą kartą dalyvauja panašiame šou, tačiau ankstesni partneriai, matyt, nebuvo tokie pastebimi, todėl ir su tokiais dalykais Ana nesusidūrė. O apie mane visada visokių kalbų pilna, šis projektas – jokia išimtis.

Su Ana atėjome šokti, o ne meilės romanų megzti. Jei likimas būtų lėmęs kitaip, būtume susitikę kur nors kitur, o ne šokių aikštelėje.

Vadinasi, visa tai, kas rašoma spaudoje, tėra koketiškas žaidimas su žurnalistais?

Radži: Bent jau taip drąsiai, kaip spauda, tvirtinti nepulčiau. Taip, yra susižavėjimo, bet šią dieną – tik tiek. Žmogus, su kuriuo dirbi kiekvieną mielą dieną po keletą valandų, matyt, negali nepatikti. Jei nepatinka, kam tuomet kankintis?

Jūsų, kaip poros ne tik ant parketo, bet ir gyvenime, likimą spėlioja net būrėjai...

Radži: Juk būrėjai turi ką nors burti (juokiasi)... Tačiau kas ir kaip yra iš tikrųjų, žinome tik mes. Kaip sau „išsibursime“, taip ir gyvensime.
O būrėjai? Na, paklausė jų nuomonės, tie ir atsakė. Tik niekaip nenorėčiau sutikti, kad esame išpuikę ir mandri. Aš, kaip čigonas, galiu pasakyti: taip joks būrėjas nešneka. „Pasikėlęs“ ar „nepasikėlęs“ – tokie pastebėjimai tik rodo, kad žmogus yra toks pat būrėjas, kaip aš šį vakarą – princas (šypsosi).
Ana: Nesistengiame visiems įtikti, galbūt todėl tokių kalbų ir kyla.
Radži: Ką reiškia „pasikėlęs“? Kad nepriėjau ir nepasisveikinau? Ne viename interviu sakiau: prieikite, pabendraukite ir tada sakykite, pasipūtęs aš ar ne.

Ana, ar tiesa, kad, kaip sakė tarologas Leopoldas Malinauskas, iš pradžių buvai nelabai patenkinta savo partneriu?

Ana: Visai ne – kai Radži pirmą kartą priėjo prie manęs ir pasisveikino, supratau, kad jis yra draugiškas ir nuoširdus žmogus.
Radži: Beje, Leopoldas teisingai sakė, kad čigonui kelti kortas pavojinga, tad visiems kitiems, ypač tiems, kurie nuolat dalyvauja televizijos šou ir save reklamuoja, reikėtų patylėti (šypsosi). Apskritai, manau, tikras ir save gerbiantis būrėjas dalyvauti kiekviename šou kaip klounas negali – profesionalai taip nesielgia.

O ką tavo paties „kortos“ sako: jūs su Ana galite būti pora?

Radži: Viskas įmanoma... Bet vis tiek reikia skirti du dalykus: su Ana atėjome šokti, o ne meilės romanų megzti. Jei likimas būtų lėmęs kitaip, būtume susitikę kur nors kitur, o ne šokių aikštelėje.

Bet gal kitur jūsų keliai ir nebūtų susikirtę?

Radži: Ne, tai – ne. Jei likimas mus suvedė ant parketo, vadinasi, viskas turi vykti šokyje. Kai nulipsime nuo parketo, pažiūrėsime, kaip bus toliau. Bet kokiu atveju likti draugais mums niekas nedraudžia.

Ir nieko daugiau?

Radži: Nieko nebus, nes nieko daugiau ir negali būti.

Kodėl?!

Radži: Jei viską pasakysiu, nebebus įdomu rašyti (juokiasi). Arba galite būrėjų pasiklausti – jie, panašu, geriausiai žino, kaip viskas yra ir kodėl. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius