Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimingi britai: „Princo Williamo ir princesės Catherine meilės ir laimės užteks mums visiems“

„Džiaukimės akimirka“ – tokiu šūkiu per penktadienį vykusias Didžiosiommis Britanijos princo Williamo ir jo mylimosios Kate Middleton vestuves vadovavosi jų stebėtojai.
Karališkųjų vestuvių gerbėjams – didi diena
Karališkųjų vestuvių gerbėjams – didi diena / Karinos Ziminaitės nuotr.

„Dabar jaučiamės laimingi, matydami jaunuosius tokius gražius ir švytinčius. Ceremonija atrodė nepriekaištinga, bažnyčia skoningai papuošta, o princesės Catherine suknelė ir specialiai karalienės šiai progai paskolinta deimantais puošta karūna – tiesiog stulbinančios“, – viena per kitą įspūdžiais dalijosi Didžiosios Britanijos vėliavomis drabužius nusisagsčiusios ledi.

Net keturias dienas vestuvių ceremonijos prie Vestminsterio abatijos laukusi Samantha iš Mančesterio teigė drauge su bičiulėmis tiesiog persisunkusi vestuvių nuotaika. „Tai kas, kad šiąnakt neišsimiegojome, buvo verta! Princas Williamas ir princesė Catherine – tikras pavyzdys jaunimui. Kiekviena norėtume tokios pasakiškos istorijos su gražia pabaiga. Akivaizdu, kad romantikų svajonės gali virsti realybe. Reta pora taip puikiai atrodo kartu. Kai šiandien juos pamačiau, vos susilaikiau neverkusi“,  – prisipažino mergina.

Kai ji ir princas Williamas pasibučiavo Bakingamo rūmų balkone, man net širdis apsalo. Kai pasibučiavo darsyk, galutinai įsitikinau, kad jie išties įsimylėję.Ji teigė, jog prasidėjus karališkiesiems priėmimams Bakingamo rūmuose kartu su draugėmis keliaus į kurį nors Londono barų ar vadinamųjų „gatvių vakarėlių“, kuriuose tauta švenčia vestuves. BBC žiniomis, skaičiuojama, kad per visą Didžiąją Britaniją bus surengta per 10 tūkst. „gatvių vakarėlių“.

„Negaliu patikėti, jog viską mačiau savo akimis, man ypač patiko princesės Catherine suknelė ir tai, jog ji puikiai susivaldė su stresu. Kai ji ir princas Williamas pasibučiavo Bakingamo rūmų balkone, man net širdis apsalo. Kai pasibučiavo darsyk, galutinai įsitikinau, kad jie išties įsimylėję. Džiaugiuosi už juos, puiku, kad karališkoji šeima pasipildė jauna moterimi, tikra ledi. Linkiu, kad princas Harry irgi išsirinktų sau tokią žavią žmoną. Ja galiu būti aš“, – kvatodama kalbėjo Londone gyvenanti Monica, pasipuošusi princesės karūna. Ji pridūrė esanti labai laiminga, kad neišsipildė niūrios sinoptikų prognozes ir vestuvių ceremonijos neužpylė lietus.

Karinos Ziminaitės nuotr./Karališkųjų vestuvių gerbėjams – didi diena
Karališkųjų vestuvių gerbėjams – didi diena

Karališkoji pora artima ir amerikiečiams

Atostogoms į Londoną atvykusi amerikietė Hanna su šeima tvirtino, jog karališkosios vestuvės užtemdė visus politinius klausimus, ištrynė ribas tarp vietinių britų ir užsieniečių bei užkrėtė visus laime.

„Nė kiek nesigailiu, kad atostogas leidžiu čia, tokie įvykiai nutinka kartą per keletą dešimtmečių. Princas Williamas ir Kate Middleton gerai pažįstami ir Amerikoje. Jie tarsi garsūs aktoriai, tačiau įdomūs žmonėms, ne dėl atliktų vaidmenų, bet dėl to, kad daro gerus darbus, yra malonūs ir leido žmonėms pasijusti tarsi pasakoje. Jie jauni, laimingi, tai užkrečia“, – apglėbdama vyrą ir dukrą sakė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius