-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

100-ojo monospektaklio proga Eimutį Kvoščiauską sveikino būrys bičiulių, tarp kurių – ir Erika Vitulskienė

Penktadienio vakarą Vilniaus klube „New York“ aktorius Eimutis Kvoščiauskas 100-ąjį kartą suvaidino monospektaklyje „Vietų nėra!“. Dviejų dalių spektaklis sutraukė būrio žinomų pramogų ir kultūros pasaulio atstovų, norinčių pasveikinti aktorių.
Erika Vitulskienė
Erika Vitulskienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Šis jubiliejus, kaip ir šis spektaklis, man iš tikrųjų labai daug reiškia. Suvaidinti telefoninę pjesę, – būti ir skambinančiojo ir atsakančiojo vaidmenyje – buvo mano svajonė. Galvojau net pats kurti panašų scenarijų, o kai paskambino režisierius A.Lebeliūnas su būtent tokio vaidmens pasiūlymu, nedvejodamas sutikau. Tik nemaniau, kad tiek ilgai spektaklis bus rodomas ir žiūrimas!“, – prieš spektaklį džiaugsmo neslėpė E.Kvoščiauskas.

Pamatyti jo pasirodymo scenoje suskubo būrys žinomų bičiulių: čia apsilankė dainininkės Vilija Pilibaitytė-Mia, Vilija Matačiūnaitė ir Baiba Skurstenė, aktorės Justė Zinkevičiūtė ir Aušra Štukytė, Erika Vitulskienė, Asta Dudurytė ir kiti.

Susirinkę draugai negailėjo sveikinimų E.Kvoščiauskui, o po spektaklio jį apibėrė dovanomis.

Eimutis Kvoščiauskas
Eimutis Kvoščiauskas

Spektaklyje apsilankiusi A.Štukytė aktoriui įteikė gėlių ir putojančio vyno. „Seku Eimučio kūrybą. Mes vis būname bendruose projektuose, pats likimas suveda – kartu esame nuo studijų laikų, tada ir pajaučiau jį kaip žmogų. „Striptizo ereliuose“ jo personažas yra kažkas genialaus“, – portalui Žmonės.lt sakė aktorė.

Galimybe apsilankyti spektaklyje džiaugėsi ir B.Skurstenė, čia apsilankiusi su širdies draugu: „Labai malonu, kad esu pakviesta. Man patinka Eimučio vaidyba – jis niekad nepamiršta pakviesti, pasidalinti emocijomis. Pas Eimutį visada jaučiuosi laukiama.“

Baiba Skurstenė su draugu
Baiba Skurstenė su draugu

E.Vitulskienė į spektaklį atskubėjo su gėlių puokšte, portalui Žmonės.lt tikino esanti paruošusi jam ir mažą dovanėlę. Moteris jau buvo mačiusi šį spektaklį anksčiau, tačiau nepasididžiuodama suskubo apsilankyti jame dar kartą.

Kartu su aktoriumi LNK projekte „Kviečiu šokti“ pasirodžiusi moteris į spektaklį atvyko be vyro Merūno – jis šiuo metu vieši Austrijoje, kur pats koncertuoja. E.Vitulskienę į spektaklį atlydėjo draugas.

„Tai bus pirmas mano spektaklis, kuriame pamatysiu Eimutį. Su juo susibendravome per mano laidos atidarymą – vis pasišnekučiuojame, pabendraujame. Džiaugiuosi turinti progą išvysti jį scenoje. Jis – puikus aktorius“, – kalbėjo aktorė J.Zinkevičiūtė, neslėpdama entuziazmo.

Justė Zinkevičiūtė
Justė Zinkevičiūtė

Rankoje mergina laikė raudonų rožių puokštę: „Ilgai rinkau gėles – svarsčiau, painiojausi. Nusprendžiau, kad tai – geriausias pasirinkimas: solidus, vyriškas.“

Renata Voitechovskaja „Visą šią košę užvirė mano vyras – vakare nutarė mane čia atsivesti. Nė nežinau, kas čia bus per spektaklis, tačiau tikrai skubėsime pasveikinti Eimutį. Tikiuosi, kad po spektaklio tapsiu jo kaip aktoriaus gerbėja, tačiau kol kas man jis patinka kaip žmogus“, – laukdama vėluojančio vyro Deivio Norvilo Žmonės.lt sakė ji.

Džiaugsmo savo apsilankymu spektaklyje neslėpė ir Indrė Stonkuvienė: „Man labai patinka Eimutis ir kaip žmogus, ir kaip aktorius. Sveikinsime jį su gėlėmis, šampanu. Šį spektaklį aš matysiu pirmą kartą, man labai įdomu.“

Indrė Augustaitytė Stonkuvienė
Indrė Augustaitytė Stonkuvienė

Anksčiau E.Kvoščiauskas svečiavosi pas A.Dudurytę, o dabar ji užsuko pas jį: „Prisiklausiusi ir prisiskaičiusi esu apie šį spektaklį. Džiaugiuosi, kad esu pakviesta – paprastai nerandu laiko, o dabar išbučiuosiu, apkabinsiu, pasveikinsiu. Man smagu būti jo svečiu – anksčiau jis buvo mano svečias laidose.“

Spektaklyje „Vietų nėra“ vaizduojama viena, prieš pat Kalėdas klientų atsiginti negalinčio restorano Niujorke, darbo diena. Vienas aktorius per pokalbius telefonu įkūnija daugybę skirtingų personažų, įskaitant staliukų rezervuotoją, vyriausiąjį virėją, metrdotelį bei visus skambinančius ir restorane vietą užsirezervuoti siekančius įvairaus plauko klientus. Šis spektaklis – jautriai juokinga istorija apie žmogų, bandantį nesuklupti skubėjimo ir susireikšminimų pilname pasaulyje.

Eimutis Kvoščiauskas
Eimutis Kvoščiauskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius