164 cm Eglė Jakštytė sveria 54 kg: „Gražu, kai moteris turi riestą užpakaliuką – toks ir mano planas“

Seksualioji, tobulų kūno linijų, pritrenkiančios figūros... Tokie komplimentai pastaruoju metu itin dažnai adresuojami dainininkei Eglei Jakštytei (23). Rubrikai „Žvaigždės figūra“ apie kūno linijas ir sveiką gyvenimo būdą papasakojusi Eglė tik šypteli: „Nesijaučiu esanti tobulų formų, tačiau sulaukti tokių komplimentų – malonu ir gintis bei prieštarauti tikrai nepulsiu.“
Eglė Jakštytė
Eglė Jakštytė / Asmeninio albumo ir „Zuzi“ nuotr.

164 centimetrų ūgio Eglė Jakštytė sveria 54 kilogramus – dainininkė pastaruoju metu sulaukia daugybės komplimentų dėl savo išvaizdos.

„Niekada nesistengiau atsiskleisti iš seksualiosios pusės, tačiau jeigu kam nors atrodau seksuali, graži, moteriška – džiaugiuosi. Juk anksčiau dėl figūros net kompleksuodavau: nesu aukšta, nesu itin liekna ar smulki, tačiau pradėjusi sportuoti išryškinau savo privalumus, dabar sau patinku. Mano planas – dar paryškinti sėdmenis, nes man labai gražu, kai moteris turi riestą užpakaliuką. Galbūt norėčiau sverti keliais kilogramais mažiau, tačiau mano artimiesiems ir antrajai pusei patinku tokia, kokia esu dabar“, – atvirauja Žmonės.lt kalbinta E.Jakštytė.

Didžiausia silpnybė – saldumynai

E.Jakštytė pasakojo, kad norėdama turėti dailesnę figūrą ne tik sportuoja, bet ir vadovaujasi keliais paprastais dalykais: „Patarčiau atsisakyti organizmui nereikalingo, nesveiko maisto – netingėti gaminti namuose. Reikia gerti daug vandens, tačiau tuo nepiktnaudžiauti – kas per daug, tas irgi nesveika. Patarčiau visada prieš pusryčius išgerti stiklinę vandens su į jį išspaustu šlakeliu citrinos – bent jau man tai tikrai daro teigiamą poveikį: jaučiuosi žvali, sotesnė, nepersivalgau.“

Vis dėlto mergina prisipažino dievinanti saldumynus – su noru pasmaližiauti Eglė kovoja kone kasdien, mat negali atsispirti pieniškam šokoladui ir latte kavai. Atlikėja stebisi, iš kur atsirado tasai noras saldėsiams, mat, anot jos, prieš keletą metų ji pro saldumynus praeidavo neatsisukdama.

„Kai pradėjau piktnaudžiauti saldumynais, iškart pajutau pasekmes. Susivokiau, kad reikia šiek tiek save riboti. Aišku, būna tokių dienų, kai tai tampa nevaldoma...“ – šypteli.

„PORT night club by BarBar'a“ nuotr./Eglė Jakštytė
„PORT night club by BarBar'a“ nuotr./Eglė Jakštytė

Prireikė laiko prisijaukinti sportą

Dainininkė teigė, kad dietų nesilaiko, mat pagrindinis geros savijautos ir norimo svorio garantas – aktyvus gyvenimo būdas. „Esu jauna, todėl kūnas kol kas nėra linkęs kaupti riebalų. Manau, kad mano amžiaus moterims užtenka tiesiog aktyviai gyventi, nesėdėti vietoje, judėti, nes tik taip gali pagerinti savo gyvenimo kokybę – ir išvaizdą, ir nuotaiką“, – įsitikinusi pašnekovė.

Atlikėja atviravo, kad niekada nebuvo sporto mėgėja, todėl jį pamilti ir padaryti gyvenimo dalimi jai pavyko tik visai neseniai.

„Anksčiau visada sakydavau, kad neturiu laiko sportui, todėl ir nesportuodavau. Dabar galvoju, kad taip kalbėjau todėl, kad man jo tiesiog nereikėjo – praleisdavau daug laiko repeticijose, šokių salėje, koncertuose. Situacija pasikeitė – jau maždaug metus sportuoju ir, pasirodo, kai turi noro, atsiranda ir laiko“, – šypteli.

Eglė teigė, kad vasarą taip pat turi sporto klubo abonementą ir, nors kai kurie bičiuliai ir teigia, kad vasarą nebūna nei noro, nei jėgų ten lankytis, patikino, kad jie – klysta. „Anksčiau sportuodavau su trenere, bet dabar puikiai sekasi ir vienai – žinau, kur ir ką reikia daryti, kokius pratimus kurią dieną atlikti“, – teigė atlikėja, daugiausia laiko praleidžianti treniruoklių salėje, o ne bendrose treniruotėse.

Daugiau apie žinomų žmonių figūros paslaptis skaitykite rubrikoje „Žvaigždės figūra“.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius