-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

164 cm ūgio Karina Krysko sveria 47 kg: „Pavydžiu toms, kurios turi moteriškai apvalią figūrą“

Nauja rubrikos „Žvaigždės figūra“ viešnia – dainininkė Karina Krysko-Skambinė. Prieš pusketvirtų metų pirmagimio sulaukusi moteris pasakojo, kad būtent po sūnaus gimimo tapo tokia liekna, kokia niekada iki tol nebuvo. „Būdama lengva jaučiuosi gerai, esu energinga, žvali. Kiekviena moteris pati geriausiai jaučia, kada ji sveikiausia ir labiausiai patenkinta savimi – man tai yra 47 kilogramai ir stengiuosi, kad toks svoris ir laikytųsi“, – sakė Karina, gegužės 15-ąją švenčianti 34-ąjį savo gimtadienį.
Karina Krysko-Skambinė
Karina Krysko-Skambinė / Žmonės.lt ir Dariaus Gražio nuotr.
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Karina Krysko-Skambinė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Karina Krysko-Skambinė

164 centimetrų ūgio K.Krysko-Skambinė dabar sveria tiek, kiek jai labiausiai patinka – 47 kilogramus, o vos priaugusi vieną ar du – iškart tai pajunta.

„Namuose svarstyklių net neturiu, svorį matuoju pagal drabužius – jeigu jaučiu, kad ima spausti, tada žinau, kad priaugau. Jeigu pasiekiu 49 kilogramus – visada tai pajuntu. Atvirai pasakius, man smagiau, kai sveriu keliais kilogramais mažiau“, – šypteli Žmonės.lt kalbinta Karina.

Dainininkė prisipažino, kad už dailią figūrą negali dėkoti genams, kadangi vos „atleidusi vadeles“ ima apvalėti. „Esu iš tų moterų, kurioms daugiau pavalgius svoris iškart „nueina į kūną“, todėl turiu žiūrėti, ką ir kada valgau. Po Majaus gimimo visas nėštumo antsvoris nukrito pats, mat pirmas vaikas, todėl buvo ir streso, ir bereikalingo lakstymo, be to – maitinau. Vėliau teko darbą derinti su vaiko auginimu, todėl veiklos buvo dar daugiau – kilogramai patys nutirpo be jokių specialių pastangų“, – patikina.

Negali gyventi be saldumynų

K.Krysko-Skambinė pasakojo, kad nėra vegetarė, tačiau pirmenybę teikia veršienai, vištienai, kalakutienai, o kiaulieną valgo retai. Moteris juokėsi, kad galėtų gyventi ir be mėsos, tačiau be saldumynų – tikrai ne.

„Labai mėgstu pavalgyti, ypač saldžiai. Saldumynai mano mityboje – didžiausiai problema: juk ne tik dėl kilogramų, bet ir dėl sveikatos jų nepatartina valgyti. Net arbatą geriu labai saldžią, o šokoladams išvis sunku atsispirti... Moterims juk būna ypatingų periodų, kada jos nori daug prisivalgyti ir tai būna nekontroliuojama, tačiau po tokių dienų visada grįžtu į normalų režimą“, – juokėsi Karina.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Karina Krysko-Skambinė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Karina Krysko-Skambinė

Atlikėja pasakojo, kad gražią figūrą net ir pasmaguriavus šokolado jai padeda išlaikyti fizinis aktyvumas. „Džiaugiuosi, kad į mano gyvenimą vėl sugrįžo sportas – stengiuosi kone kiekvieną dieną suspėti į sporto klubą: treniruoklių salės man nelabai patinka, todėl renkuosi įvairias grupines treniruotes. Jose kur kas smagiau – muzika, daug žmonių, vieni kitus motyvuoja, paskatina, o ir treneris vaikšto ir ragina netingėti. Be to, taupančioms laiką tai irgi tinka – treniruotė trunka apie valandą, o per ją krūvio gauna visos raumenų grupės“, – teigė pašnekovė.

Daugiau veiklos – mažiau galvojimo apie maistą

Karina pasakojo, kad pajutusi, jog papilnėjo, ima vadovautis paprasta taisykle – nebevalgo po šeštos valandos vakaro. Atlikėja svarstė, kad šis metodas dažnai kritikuojamas, tačiau jai tinka ir yra labai veiksmingas.

„Dabar dažnai girdžiu, kad norint numesti svorio reikia valgyti dažnai ir visą dieną, tačiau bent jau man geriausiai veikia paprastas receptas – nevalgymas nuo šeštos valandos vakaro. Tada tiesiog geriu daug įvairių skysčių“, – teigė ji.

„Ink agency“ nuotr./Karina Krysko-Skambinė
„Ink agency“ nuotr./Karina Krysko-Skambinė

Dainininkė patikino, kad be aktyvaus ir džiaugsmą teikiančio gyvenimo būdo ir pomėgių visi tokie patarimai nueitų perniek, todėl pirmiausiai reikia galvoti ne kaip ir ko atsisakyti, o kaip kuo daugiau veikti – tada maistas ir visos su juo susijusios taisyklės atsidurs antrame plane.

Mano kūno sudėjimas smulkus ir kitaip jau nebus. Aš pavydžiu moterims, kurios turi moteriškai apvalią figūrą, nes tai – išties gražu.

„Visoms moterims linkiu susirasti tokios veiklos, kuri beprotiškai įtrauktų, patiktų – tada nebus kada galvoti apie nereikalingus prisivalgymus, norėsite tik lėkti, veikti, daryti!“ – šypsosi Karina.

Pokalbio pabaigoje dainininkė akcentavo, kad svarbiausia – moterų sveikata, o kadangi visos esame skirtingos, savo kūną turime vertinti ir dailinti atsižvelgdamos į organizmo poreikius.

„Mano kūno sudėjimas smulkus ir kitaip jau nebus. Aš pavydžiu moterims, kurios turi moteriškai apvalią figūrą, nes tai – išties gražu. To aš niekada neturėsiu, nes, kaip minėjau, mano kūno sudėjimas visiškai kitoks. Galų gale, svarbiausia, kad visos jaustumėmės sveikos ir laimingos“, – šypteli ji.

TAIP PAT SKAITYKITE:

177 cm ūgio Inga Stumbrienė sveria 55 kg: lieknumo paslaptys, svoris per nėštumą ir patarimai

175 cm ūgio Asta Valentaitė sveria 53 kg: kam ji pasakė „ne“, kad turėtų tokią figūrą?

172 cm ūgio Monika Šedžiuvienė sveria 55 kg: „Nesistengiu būti liekna, man patinka moteriškos formos“

172 cm ūgio Kristina Ivanova sveria 52 kg: „Iki komplimentų man trūksta 3 kilogramų“

170 cm ūgio Simona Nainė sveria 55 kg: „Esu išbandžiusi alinančių dietų, tačiau jos – ne išeitis“

174 cm ūgio Katažina Zvonkuvienė sveria 53 kg: „Liekna – nereiškia nesveika, dabar jaučiuosi puikiai“

168 cm ūgio Ingrida Kazlauskaitė sveria 47 kg: „Tiek per mažai, man gražiau, kai žandukai apvalūs“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius