Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

166 cm ūgio Greta Lebedeva sveria vos 49 kg: „Sustambėsiu, kai lauksiuosi vaikų“

Grupės „Kitokios“ atlikėja Greta Lebedeva nesiliauja stebinti gerbėjų: viena po kitos socialiniame tinkle pasirodančios merginos nuotraukos labai dažnai sukelia diskusijas apie jos figūrą. Greta neslepia, jog džiaugiasi dailiomis kūno linijomis ir atskleidžia kiek sveria ir koks jos ūgis.
Greta Lebedeva
Greta Lebedeva / Asmeninio albumo nuotr.

„Mano ūgis 166 centimentrai, o svoris – 49 kilogramai. Pasiruošimas šokių projektui daro savo“, – portalui Žmonės.lt sakė šypsodamasi Greta.

Mergina jau kelis mėnesius intensyviai ruošiasi šokių projektui „Šok su manimi“, todėl dažnos treniruotės ir taip liekną ir sportišką jos kūną dar labiau paryškino ir „išdžiovino“.

Greta atvirauja, kad po to, kai liovėsi dalyvauti lengvojo kultūrizmo varžybose, jos svoris žiemą buvo pasiekęs 58 kilogramus, todėl per mažiau negu pusmetį ištirpo net devyni kilogramai.

„Nuo žiemos po varžybų svoris siekė 58 kilogramus, organizmas buvo prikaupęs skysčių, o dabar viskas normalizavosi ir kūnas tik tvirtėja“, – teigė mergina.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva

Gretos kūno linijos aptarinėjamos nuolat ir, rodos, tobulai figūrai nesurastum priekaištų, tačiau visada atsiranda skeptikių, kurios kritikuoja: per liesa, per raumeninga...

Į tokias kalbas Greta tik numoja ranka. „Kiekvieno skonis ir supratimas skirtingas, bet jeigu aš jaučiuosi puikiai, energingai, valgau sveikai ir esu patenkinta savimi – kodėl būti stambiai?“ – šypsosi Greta.

„Sustambėsiu, kai lauksiuosi vaikučių“, – priduria juokdamasi.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius