Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2014-ųjų Lietuvos ponia tapo du vaikus auginanti inžinierė Beta Rumšienė

Penktadienio vakarą Kauno „Pramogų oazėje“ įvyko konkurso „Lietuvos ponia 2014“ finalas. Nauja jau tradiciniu tapusio konkurso nugalėtoja tapo inžinierė Beta Rumšienė. Ji komisijos išrinkta iš dvylikos pretendenčių.
Beta Rumšienė
Vakaro akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

B.Rumšienė (42) Žmones.lt sakė, jog žavingiausios ponios konkurse ji pirmą kartą užlipo ant scenos. „Niekada nesu anksčiau to dariusi Viešai kalbėdavau tik savo įmonės darbuotojams, tačiau tai, kas vyko ruošiantis konkursui, niekada nepatyriau“, – sakė „Lietuvos ponia“ išrinkta moteris.

Per repeticijas jai nebuvo baugu, tačiau su scenos baime pakovoti ir drebančias kojas tramdyti teko renginio dieną. B.Rumšienė dalyvauti konkurse sumanė norėdama pamatyti tokių švenčių „virtuvę“.

„Viskuo domiuosi, todėl patirtis, pamačius kaip rengiami tokie renginiai, man tikrai pravers“, – įsitikinus B.Rumšienė. Po Dvynių ženklu gimusi moteris augina 21 metų sūnų Ovidijų ir 16 metų dukrą Gintarę.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Beta Rumšienė
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Beta Rumšienė

Viceponios titulas atiteko kriminalinės policijos tyrėjai Jūratei Simutei, auginančiai šešiametį sūnų Enriką. Elegantiškiausia konkurso dalyve pripažinta Sigita Grikštienė, o publika savo simpatijas skyrė Dainai Siautelienei. Talentingiausia konkurso moterimi pripažinta pirmuoju numeriu pažymėta dalyvė Laura Saunorienė.

„Lietuvos ponios“ konkurse, kuris rengiamas nuo 2008-ųjų metų, dėl titulo varžėsi dvylika dalyvių: Laura Saunorienė, Beta Rumšienė, Karolina Klimavičienė, Lina Glemžaitė-Griciuvienė, Lina Dirsienė, Giedra Sadauskienė, Sigita Grikštienė, Raimonda Jagminaitė, Jūratė Simutė, Daina Siautelienė, Danguolė Skaudickienė, Vilma Stepšienė.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Talentų konkursas
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Talentų konkursas

Moterys, panorusios susigrumti dėl žavingiausios damos titulo, pristatinėjo drabužius, savo talentus ir šiek tiek paatviravo apie savo gyvenimą scenoje.

Didžioji dalis konkursančių augina po du vaikus. Gausiausia – kulinaro profesijos mokytojos Giedros Sadauskienės šeima – jos namuose krykštauja penkios atžalos. Gausoka šeima gali pasigirti ir Lina Glemžaitė-Griciuvienė, su vyru auginanti tris vaikus.

Visos konkursantės – aktyvios ir turinčios veiklos. Kineziterapeutė, choreografė, komunikacijos ir rinkodaros specialistė, kriminalinės policijos tyrėja, nepilnamečių inspektorė, mezoterapeutė – tai tik dalis profesijų, kurias atstovavo kandidatės į „Lietuvos ponios“ titulą.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Vakaro akimirka
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Vakaro akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius