Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

31-ąjį gimtadienį švenčianti Nijolė Pareigytė svajoja apie didelę šeimą

Penktadienį atlikėjai Nijolei Pareigytei-Rukaitienei suėjo 31-eri. Jau nuo pat ankstyvo ryto ją nustebino septyneriais metais vyresnio brolio skambutis, laimingų metų linkėjo šeima, užplūdo draugų sveikinimai.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė / Asmeninio albumo nuotr.

Beveik tomis pačiomis dienomis su broliu gimusi Nijolė vaikystėje visuomet gimtadienius šventė drauge, tačiau šiemet jis vakarėlio rengti nenorėjo, todėl planus teko dėlioti kitaip.

Gražią sukaktį Nijolė paminės prie šventinės vakarienės stalo, vėliau Klaipėdoje su grupės „69 danguje“ merginomis jos lauks koncertas, po jo – linksmybės naktiniame klube, šeštadienį rinksis pietų pas tėvus. „Man patinka gimtadieniai. Smagu juos paminėti, pašvęsti, pabūti su artimais žmonėmis“, – sakė ji.

Eglės Pinikienės nuotr./„69 Danguje“
Eglės Pinikienės nuotr./„69 Danguje“

Pastaruosius prabėgusius metus ji vadina linksmais ir sėkmingais. „Kol turiu šeimą, turiu sveikatos, noro veikti, kažką daryti, kurti, mokytis – tol metai yra geri. Labai norisi, kad tas stabilumas išliktų visą laiką“, – kalbėjo Nijolė.

Šiandien ji sako esanti laiminga ir net spėjusi patikėti, kad visos svajonės pildosi, tereikia tik labai norėti. „Norėjau pabaigti mokslus, turėti gerą darbą, susilaukti vaiko, turėti šeimą, turiu tėvelius, artimuosius šalia – visa tai šalia, todėl viduje jaučiu pilnatvę. Yra ir tų materialių dalykų, bet apie juos kalbėti neverta“, – pasakojo pašnekovė.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė su dukra Patricija

Nijolei ypač didelį džiaugsmą teikia šeima, todėl ji sako vis dažniau pagalvojanti ir apie jos pagausėjimą.

„Norėčiau turėti tris vaikus. Man gražu didelės šeimos, kai visi susirenka, visi yra tarsi komanda. Pagausėjimo tikrai norėčiau, tačiau nenoriu atimti dėmesio iš Patricijos. Noriu palaukti, kol ji pati taps savarankiškesnė, mokės pati apsirengti, pati valgyti, kai jai sueis ketveri, tuomet bus pats laikas galvoti apie antrą vaikelį“, – kalbėjo ji.

Ko Nijolė gimtadienio proga palinkėtų pati sau? „Oi, noriu labai daug visko išmokti. Pati nesuprantu, iš kur pas mane atsirado tas vaikiškas smalsumas, bet noriu siūti, noriu mokytis kalbų, noriu būti psichologė. Bet viską ir išbandysiu. Dar kol kas ieškau savęs ir tikiuosi atrasti“, – sakė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Siūti pradėjusią Nijolę Pareigytę įkvėpė Natalija Bunkė – pirmą suknelę kuria dukrai

Klubo nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Klubo nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius