Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 dienas per savaitę sportuojanti Daina Bosas: „Noriu kuo ilgiau išlaikyti gražias formas“

Verslininkė Daina Bosas (45) kasdien randa laiko savęs priežiūrai. „Sportuoju visą gyvenimą“, – Žmonės.lt sakė ji ir pasakojo į treniruotes skubanti net penkis kartus per savaitę.
Daina Bosas
Daina Bosas / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Daina Bosas

Verslininkė Daina Bosas neabejotinai gali pasigirti nepriekaištinga išvaizda, kūno linijomis. Tačiau nemanykite, kad jai pakanka viso labo padėkoti genams. Tam, kad atrodytų puikiai, D.Bosas net penkis kartus per savaitę skuba į treniruotes, kuriose savęs visai negaili.

„Nesportuoju tik savaitgaliais“, – Žmonės.lt sako D.Bosas ir pasakoja turinti net dvi treneres, padedančias jai palaikyti ritmą. Viena trenerė verslininkės laukia sporto klube, o su kita, atšilus orams, D.Bosas skuba pasportuoti į lauką.

„Sportuoju ir lauke. Iš tiesų turiu dvi treneres. Su viena daug sportuoju kieme, su kita – sporto klube. Abi treneres pasirinkau pagal tai, ką jos išmano geriausiai“, – pasakoja D.Bosas.

Asmeninio archyvo nuotr./Daina Bosas
Asmeninio archyvo nuotr./Daina Bosas

Dažniausiai ji renkasi „disco bike“ ir TRX treniruotes. „Disco bike“ yra labai stipraus fizinio krūvio treniruotės, o TRX yra darbas su gumomis“, – paaiškina.

Turėti asmeninę trenerę D.Bosas tiesiog būtina: „Sportuojant man tikrai reikalinga priežiūra. Jei nori gerai padirbėti, išprakaituoti, tikrai turi rinktis asmeninę trenerę. Juk patys dažniausiai savęs tikrai pagailime, randame pašalinių trukdžių, kažkur dairomės, gal į žinutes atsakinėjame... O kada dirbu su trenere, ji mane prižiūri, kad pratimą atlikčiau iki galo ir teisingai, kad jis duotų naudą, padėtų pasiekti rezultatą. Tai yra labai svarbu. Be to, kai esu susitarusi susitikti su trenere, turiu įsipareigojimą nepavesti žmogaus ir ateiti į treniruotę. O šiaip juk žinote, kaip gali būti... Lengva rasti kitos veiklos, pasižadėti sportuoti „nuo rytojaus“.“

Asmeninio archyvo nuotr./Daina Bosas
Asmeninio archyvo nuotr./Daina Bosas

Iš kur pas D.Bosas tiek jėgų sportuoti? „Čia turi pats pasirinkti, ko nori. Gali norėti kuo ilgiau išlaikyti geras formas, arba gali norėti patingėti, skaniai pavalgyti... Tiesiog turi pasirinkti gyvenimo būdą. Aš pasirinkau kuo ilgiau išlaikyti gražias formas“, – sako ji.

Tiesa, kiek sveria D.Bosas sakė tiksliai nežinanti: „Retai sveriuosi, nes žiūriu ne į skaičius, o į formas. Raumenys sveria daugiau nei riebalai, taigi svoris man nėra svarbus.“

Be abejonės, gyvenime nepriekaištingą aprangos stilių demonstruojanti D.Bosas ir sporto salėje neleidžia sau atrodyti bet kaip: „Kaip ir dauguma Lietuvos moterų, eidama į sporto salę renkuosi tamsią sportinę aprangą – juodą, pilką... Taip, tas spalvas, kurios „paplonina“. O šįkart pasirinkus margą aprangą man reikėjo šiek tiek drąsos, tačiau likau savimi patenkinta. Pasirodo, nereikia bijoti spalvų. Būkime ryškios.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius