Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Baukutės ir K.Rupulevičiaus santykių skandalai neatšaldė

Bankomatų melžėja, skolų karalienė, melagė – tokiais epitetais pastaruoju metu buvo užpilta Seimo narė, trijų vaikų mama Asta Baukutė. Bet į visus skandalus moteris numoja ranka: „Gyvenime yra daug svarbesnių dalykų – kad ir iki šalčių suspėt česnakus pasodint ir burokus nusiraut“, – rašo žurnalas „Klubas“.
Asta Baukutė su sūnum Rapolu
Asta Baukutė su sūnum Rapolu / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Niekas nėra šventas, bet jei nori, iš kiekvienos smulkmenos galima išpūsti didžiausią skandalą. Kažkam naudinga, kad buvusi mylima tautos aktorė, patekusi į politiką, būtų sumenkinta. Nejaugi taip staigiai per pusę metų pasikeičiau? Paprastas pavyzdys: kol buvau aktorė, mano šeimos namas Trakų rajone nieko nenervino, kai tik tapau politike, užkliūna visiems!“ – apie nuolatinius šeimos skandalus kalbėjo 42 metų politikė.

Vyresnieji Astos vaikai iš pirmos santuokos Gintarė ir Vakaris yra moksleiviai. A.Baukutė teigia, kad prie nuolatinio aptarinėjimo internete ir televizijoje jos vaikai jau priprato, o viskas, kas aplinkui vyksta, jiems yra išaiškinama.

„Ir prieš tai buvau žinoma bei nuolat aptarinėjama, tad vaikai prie to priprato. Dabar tik spalvos pasikeitė: anksčiau niekam neužkliuvau, o dabar esu dėl visko kaltinama. Esu spaudžiama pastumti savo vyrą į pamazgų duobę, man užduodami keisti klausimai, pasitikiu juo ar ne. Jaučiu, kad kažkas bando psichologiškai mane pakirsti. Bet tokiems galiu atsakyti: esu tautos, o ne vieno kito „didžiojo“ scenaristo išrinkta. Nuo vaikų nieko neslepiame, paaiškiname, kas vyksta. Bankomato vagilė, savanaudė, gobšė – štai tokias etiketes man klijuoja oponentai, bet žmonės atsirinks, kas yra kas“, – žurnalui „Klubas“ teigė moteris.

Paklausta apie santykius su vyru Kęstučiu, Asta tikino, kad per šeimos reikalus nelieka laiko gilintis į skandalus, o problemas padeda išspręsti atviras pokalbis. „Gyvename vaikų rūpesčiais ir tai mus apsaugo nuo perdėto gilinimosi į skandalus. Su vyru labai daug kalbamės – taip daryti, kai ištinka krizė, pataria ir psichologai“, – sakė politikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius