Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Vėberis išsiskyrė su drauge Monika

Dar šių metų gegužę Aras Vėberis užsiminė, kad ateityje galime tikėtis jo trečių vedybų. Deja, šiandien sėkmingo verslininko ir buvusio muzikanto širdyje kunkuliuoja ne itin malonūs jausmai. Žurnalas „Privatu“ praneša, kad 39 metų vyras skiriasi su ilgamete drauge Monika Mužaite.
Aras Vėberis su drauge Monika
Aras Vėberis su drauge Monika Mužaite / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pats socialinio tinklalapio frype.lt vadovas ir buvęs grupės „Naktinės personos“ narys to nekomentavo ir nekėlė telefono ragelio. Tačiau jo 26 metų draugė Monika prisipažino, kad jau kurį laiką jie nėra pora.

„Aš nesu viešas žmogus. Tai, kas asmeniška, priklauso tik man. Taip, mes nesame kartu jau kurį laiką, tačiau toliau abu sėkmingai dirbame ir vienas kitam linkime tik laimės. Jokios intrigos čia nėra... Tiesiog aš niekada nesiekiau viešumo ir nesiruošiu to daryti. Aras yra geras ir protingas žmogus, aš jį labai gerbiu ir kaip žmogų, ir kaip direktorių. Tiesiog yra, kaip yra“, – elektroniniame laiške žurnalui „Privatu“ prisipažino Monika.

Kalbama, kad Monika jau išsikraustė iš Aro buto, tačiau pašliję asmeniniai santykiai nepalietė verslo reikalų – Aras ir Monika iki šiol dirba drauge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius