-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Žiliūtė: taip, su Alanu atsidūrėme kryžkelėje

Muzikantų vadybininkė Aida Žiliūtė prisipažįsta, kad jos ir dainininko Alano Chošnau santykiai atsidūrė kryžkelėje, tačiau dėl to moteris stengiasi neišgyventi, praneša žurnalas „Privatu“.
Aida Žiliūtė
Aida Žiliūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Dabar yra sunkus etapas. Galbūt tai ir kryžkelė... Tačiau nenuobodžiauju ir neverkiu. Kiekvienas savaip išgyvena tam tikrus dalykus“, – tikino Aida.

Neseniai viename socialiniame tinklalapyje Aida pasiskelbė, jog užmezgė rimtus santykius su vienos telekomunikacijų bendrovės reklamos veidu Danieliumi Polskij-Gabbana. Pasak 29 metų vadybininkės, visa tai tebuvo žaidimas su žiniasklaida.

„Taip, tikslas pasiektas. Man buvo labai linksma. Galvojau: „Ech, jūs, tundros, tundros...“ Tiesą pasakius, pati tai sugalvojau, ne Gabbana“, – žurnalui „Privatu“ teigė A.Žiliūtė.

Dažnai vakarėliuose su bičiuliais, bet be A.Chošnau pastebima Aida vis peršama su kitais vyrais, o kartais pavadinama ir gėjų drauge. Moterį erzina tokios kalbos.

„Kodėl vyrai negali būti tik draugai? Šiais laikais yra taip: jeigu vyras nėra banditas, mužikas ir jam po nosimi nekabo snarglys, jei jis yra švelnus, toks vyras iš karto pavadinamas gėjumi. Mane erzina toks požiūris. Kiekvienam kvailam žurnalistui, rašančiam tokias nesąmones, man norisi trenkti į nosį. Garbės žodis!“ – piktinosi ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius