Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agness Landau tapo Latvijos erotikos festivalio žvaigžde: nuotraukos šokiruoja

Agness Landau vardas savaitgalį mirgėte mirgėjo Latvijos spaudoje. Vos porai dienų į kaimyninę šalį išvykusi Agness lankėsi parodoje „Erots“ ir savo drąsiu elgesiu pribloškė aplinkinius. Panašu, kad ji neturi jokių tabu – savo seksualumą demonstravo taip atvirai, kad netruko patekti į žurnalistų akiratį.
Agness Landau
Agness Landau / Asmeninio albumo nuotr.

Portale Sejas.tvnet.lv savaitgalį pasirodė reportažas iš erotikos parodos „Erots“, kurios metu visas dėmesys sutelktas į seksą: lankytojams pristatytos naujausios sekso žaisliukų mados, apsaugos priemonės, vyko skirtingi pasirodymai – nuo striptizo iki itin atvirų ir provokuojančių šou scenoje. 

Tačiau nemažiau karšta nei ant scenos buvo ir parodos svečių gretose. Fotografijos išduoda, kad aistroms čia pasidavė ir A.Landau, parodoje apsilankiusi su bičiuliu Rolandsu Šteinbergsu. 

Sejas.tvnet.lv nuotr./Agness Landau erotikos parodoje Latvijoje
Sejas.tvnet.lv nuotr./Agness Landau erotikos parodoje Latvijoje

Nuotraukose, kurias užfiksavo Sejas.tvnet.lv – karšti bučiniai, seksualios pozos, A.Landau kartu su bendraminčiais pozuoja užsilipusi ant milžiniško penio skulptūros, taip pat su R.Šteinbergsu pasinėrė į linksmybes lovoje: atsisėdo ant jo veido ir fotografams atkišo savo apnuogintą užpakalį. 

Taip pat ji išbandė ir seksui skirtą kėdę, kurioje pozavo. Vėliau tarp A.Landau kojų palinko ir R.Šteinbergsas. Provokuojantys kadrai netruko išplisti socialiniuose tinkluose. 

Sejas.tvnet.lv /Agness Landau erotikos parodoje Latvijoje
Sejas.tvnet.lv /Agness Landau erotikos parodoje Latvijoje
Sejas.tvnet.lv /Agness Landau erotikos parodoje Latvijoje
Sejas.tvnet.lv /Agness Landau erotikos parodoje Latvijoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius