-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agness Landau vienai dienai tapo anglų kalbos mokytoja

Lietuvos princese šmaikščiai save vadinanti Agness Landau nepaliauja stebinti savo gerbėjų. Apsivilkusi elegantišką kostiumėlį ji vienai dienai virto anglų kalbos mokytoja.
Agness Landau
Agness Landau / Asmeninio albumo nuotr.

„Man paskambino viena mokytoja ir paprašė manęs vesti pamoką viename profesinio mokymo centre. Net nedvejodama sutikau – tai buvo labai įdomi patirtis“, – sako vienai dienai prieš studentų auditoriją stojusi Agness.

Jai reikėjo pristatyti iš anksto parengtą prezentaciją, kurioje buvo pasakojama apie Lietuvos ir pasaulio žinomus žmones, kurie kalba daugiau nei dviem užsienio kalbomis.

„Aš pati kalbu net šešiomis: anglų, rusų, lietuvių, turkų, azerbaidžaniečių ir šiek tiek italų. Tačiau dar labai noriu išmokti ispanų – man tai labai graži kalba“, – portalui Žmonės.lt pasakojo ji.

Ši atrakcija buvo surengta ne šiaip sau. Vis tai buvo simbolinis rugsėjo 26-ąją minimos Europos kalbų dienos paminėjimas. Pradžioje nedrąsiai į su Agness bendravę studenai galiausiai įsidrąsino – ėmė uždavinėti įdomesnius klausimus, leidosi į dialogus.

Agness liko sužavėta mokytojos darbu. Net užsiminė, kad sulaukė pasiūlymų dar kartą sugrįžti. „Manau, tikrai tą padarysiu. Buvau laiminga, sulaukusi daug komplimentų. Taip pat labai norėčiau išbandyti ir dainuoti. Apskritai, man norisi imtis naujos veiklos. Šiuo metu užsirašiau į vaidybos būrelį, todėl nenustebkite, jei netrukus tapsiu viena trijuose asmenyse“, – juokėsi ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius