-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aiškiaregės prognozės. Kas laukia garsenybių? (papildyta rugpjūčio 14 d.)

Juk smalsu sužinoti žmonių, kuriuos nuolat matome televizorių ekranuose ir garsenybių vakarėliuose, ateitį. Savo sugebėjimus mums sutiko pademonstruoti aiškiaregė Vanda Darjina (62), apie žinomų žmonių ateitį būrusi iš jai pateiktų nuotraukų.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Gretos Skaraitienės nuotrauka

Norime įspėti – moteris nepažįsta nė vienos garsenybės, visiškai nesidomi pramogų pasauliu, o iš nuotraukų pažino vos kelis asmenis.
 

Kas ji? Televizijos laidos „Ekstrasensų mūšis“ nugalėtoja.
Kaip su ja susisiekti? Tel. (8 46) 27 19 98.

Džordana Butkutė (41)
Po kelerių metų suras tikrąją meilę

„Labai nelaiminga, tačiau ypač geros širdies moteris. Nenuostabu, kad ją myli ir vertina daug žmonių. Džordana patyrė be galo daug skausmo, didžiulį sielvartą, perėjo kryžiaus kelius. Moters gyvenime buvo trys rimti vyrai. Nuo vieno iš jų buvo pastojusi, bet persileido.

Šiuo metu Džordanos gyvenime yra  įdomus vyras. Jie draugauja. Jis ją myli, bet po dvejų metų meilė baigsis. Tada Džordana sutiks nuostabų žmogų. Tai bus verslininkas, kuris savo moterį mylės ta tikrąja meile. Dž. Butkutė dainuos dar ilgai, jai netrūks gerbėjų.

Vaikų Džordana neturės, tačiau po pusmečio jos laukia kažkokia laimė. Negaliu pasakyti, kokia. Galbūt moteris įsigys gyvūnėlį, galbūt išloš loterijoje... Žodžiu, tai jos gyvenimui suteiks daug džiaugsmo.“

TV3 archyvo nuotr./Natalija Zvonkė
TV3 archyvo nuotr./Natalija Zvonkė

Natalija Zvonkė (27)
Bunkus jai – ne pora

„Šiuo metu Natalijos gyvenime  yra daug šeimyninių problemų. Meilė baigėsi. Ginčai. Skyrybos. Jai didelį dėmesį rodo du vyrai, tačiau jie labai lievi, patys nežino, ko nori. Tačiau visa tai laikina, nes Natalija dar sutiks sau skirtą žmogų. Tai įvyks lapkričio mėnesį.

Šis vyras bus tikras lobis, tiksliau – labai geras, gražus, mėlynakis, turtingas žmogus. N. Zvonkei jis bus tarsi Dievo siųstas. Drakono metais (2012–aisiais) jiems gims berniukas. Praeityje Natalija turėjo tris rimtus vyrus, bet tik sutikusi tą, kurį jai pranašauja likimas, supras, kas yra tikroji meilė. Tai bus ir dvasiškai, ir fiziškai nuostabus žmogus.

Natalija dainuos ilgai: ir su grupe, ir viena, vėliau su kažkokiu vyru. Kadangi ji yra miela, charizmatiška asmenybė, muzikinė karjera jai seksis kuo puikiausiai.“

Viganto Ovadnevo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
V. Ovadnevo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Vilija Pilibaitytė–Mia (27)
Susilauks dar vieno sūnaus

„Ši mergina buvo ištekėjusi, išsiskyrė, turi sūnų, nedaug mokslų ragavo gyvenime. Iš viso ji turėjo tris rimtus vyrus, o dabar surado tą tikrąjį, su kuriuo antrą kartą sukurs šeimą. Tai labai fainas vyras! Su juo Mia nugyvens visą likusį gyvenimą. 2013–aisiais jiems gims sūnelis. Buvusiems vyrams mergina visuomet buvo ištikima. Sukantis pramogų pasaulyje būna daug pagundų, tačiau savo dabartinį draugą Mia labai brangina ir stengsis nenusukti į kairę.

Ji turi nuostabų balsą, todėl dar ilgai dainuos. Atlikėja su vyru sukurs bendrą verslą. Miai itin sėkmingi kiti metai – muzikos pasaulyje ji bus ypač aukštai įvertinta. Dainininkė gyvens iki 83 metų.“

G. Kropio nuotr./Egidijus Dragūnas
G. Kropio nuotr./Egidijus Dragūnas

Egidijus Dragūnas (34)
Užsiims spalvotųjų metalų ar automobilių prekyba

„Šis vyras pasieks labai daug, nors šiuo metu jo gyvenime – nuosmukis. Bėda, kad E. Dragūnas savimi nepasitiki ir nervinasi dėl smulkmenų.

Egidijus turi sūnų. Beje, turės ir dar vieną, kurį jam pagimdys dabartinė jo mergina (tikriausiai galvoje turima dabartinė atlikėjo širdies draugė Eleonora – red. past.). Ji yra tikroji Egidijaus gyvenimo meilė. Ši mergina kol kas studijuoja, tačiau greitai taps didelės įmonės vadove, užsiims verslu.

Egidijus sukurs savo verslą – prekiaus arba spalvotaisiais metalais, arba automobiliais. Tuo metu jam turėtų būti beveik 40 metų. Šis vyras dažnai važinės į užsienį, uždirbs didžiulius pinigus. Gyvens iki 83 metų.“

V. Ovadnevo nuotr./Asta Valentaitė
V. Ovadnevo nuotr./Asta Valentaitė

Asta Valentaitė (29)
Netrukus ištekės

„Tai viena iš tų moterų, kurioms nuolat reikalingas vyras: jo tvirtas petys, finansinis užnugaris. Asta turėjo du rimtus vyrus, vieną iš jų – jauną vaikiną – buvo labai įsimylėjusi. Ir šiuo metu ji vakarus leidžia ne viena. Dabartinio vyro remiama, A. Valentaitė labai prasigyvens, bus itin turtinga moteris. Gana greitai pora turėtų sumainyti aukso žiedus. Astai gims du vaikai: berniukas kitąmet, o mergytė dar po ketverių metų.

Pastarieji treji metai – užsitęsusi jos šlovės akimirka. Sėkmingai pasirinkusi strategiją, moteris įšuoliavo į Lietuvos elitą. Nuo 2012–ųjų Asta valdys didelius turtus, visada turės itin daug veiklos, bus aktyvi iki 72 metų. Gyvens net 87 metus.“

Tęsinys kitame numeryje!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius