-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aistė Paškevičiūtė: „Vasarą smagiausia atostogauti Lietuvoje“

„Vasarą man gera atostogauti Lietuvoje, todėl ir šią nežadu niekur iš jos bėgti“, – paklausta apie vasaros planus linksmai konstatuoja televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė. Ir priduria: „Man net keista, kai lietuviai vasarą traukia ten, kur karšta: juk ir Lietuvoje oras puikus.“
Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Likusius vasaros mėnesius Aistė ketina padirbėti, o poilsiui skirs savaitgalius. Kaip ir pernai, taip ir šiemet jos planuose – keli muzikos festivaliai po atviru dangumi. Jei neatsiras netikėtų kliūčių, labiausiai Aistė norėtų aplankyti „Tamstos“ muzikos festivalį, pernai palikusį tik pačius geriausius įspūdžius.

O ežerai? „Prie ežerų mėgstu vykti tuomet, kai žinau, kad ten manęs laukia koks nors veiksmas. Ramiai sėdėti prie laužo – ne visai mano būdui. Kai buvau jaunesnė, su tėvais išsiruošdavome į trijų dienų žygį baidarėmis Ignalinos rajone. Kelis kartus rinkomės maršrutą, kuriame ežerus jungia upės ir upeliai. Išplauki iš Palūšės, nakčiai apsistoji pakeliui esančiose stovyklavietėse, o po trijų dienų irklavimo grįžti į pradinį tašką. Man patikdavo, kad tokiuose žygiuose ir pasportuoji, ir gražių gamtos kampelių prisižiūri. Šį maršrutą esu išmėginusi ir su bičiulių kompanija“, – pasakoja Aistė.

Visiems kurie, kaip ir Aistė, nemėgsta stypsoti nieko neveikdami paežerėse, gero laiko ambasadoriai – „Utenos“ alaus suburta „U pajėgų“ komanda  kviečia pirmąjį liepos savaitgalį rinktis tas ežerų pakrantes, kuriose jie lankysis. Žinoma, kartu atsiveš ir mobilią pirtį ant ratų, žaidimų, vandendaikčių ir gerą nuotaiką!

Net dvi dienas – liepos 1 ir 2 – „U pajėgų“ pirties ir vandendaikčių dairykitės prie Bėlio ežero Švenčionių rajone.

Liepos 3 dieną mobili pirtis apkeliaus Bebrusų, Sarties-Pastolių ežerų (Molėtai) pakrantes, o vandendaikčiai bus pripūsti Dauniškio ežere (Utena). 

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius