-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistis Mickevičius ir Donalda Meiželytė. Ar tikrai vyrai kilę iš Marso, o moterys – iš Veneros?

Dažnai vyrai ir moterys tuos pačius dalykus mato ir vertina skirtingai. Ne veltui sakoma, kad abiejų lyčių atstovai yra kilę iš skirtingų planetų. Pabandėme tai išsiaiškinti ir mes – tuos pačius klausimus uždavėme stipriosios ir dailiosios lyties atstovams. Moteriškajai pusei atstovavo Seimo narė Donalda Meiželytė (36), o vyriškajai – aštrialiežuvis aktorius Aistis Mickevičius (34).
Aistis Mickevičius ir Donalda Meiželytė
Aistis Mickevičius ir Donalda Meiželytė / V. Ovadnevo nuotr.

Klausimai pašnekovams

1. Kur pakviestum savo mylimąjį (mylimąją) atšvęsti penkerių metų draugystės sukaktį ir ką padovanotum?
2. Kokiomis aplinkybėmis savo antrajai pusei atleistum neištikimybę?
3. Kodėl vyrai kilę iš Marso, o moterys – iš Veneros?
4. Ar tiesa, kad tiesiausias kelias į vyro širdį yra per skrandį? Kokių dar būdų žinai?
5. Ką manai apie astrologus, būrėjus, šamanus? Kiek kartų pas juos lankeisi?
6. Į ką atkreipi dėmesį pirmą kartą sutikęs (sutikusi) priešingos lyties atstovą?
7. Ką manai apie suvyriškėjusias moteris ir subobėjusius vyrus?
8. Visos pasakos baigiasi vestuvėmis, bet vėliau po vestuvių baigiasi ir pasaka. Pagrįsk arba paneik šį teiginį.
9. Kas maloniau – imti ar duoti, gauti ar teikti, dovanoti ar būti apdovanotam?
10. Koks buvo baisiausias gyvenimo įvykis, kurio nieku gyvu nenorėtum atkartoti?

Aisčio atsakymai

1. Po penkerių metų įtempto darbo geriausia dovana – kelialapis į sanatoriją.

2. Nebent būčiau pakviestas pats prie to prisidėti. Tada būtų sunku ir nustatyti, kas čia kam neištikimas.

3. Tikrai nežinau, bet venerinių ligų dispanseryje visi lygūs.

4. Nežinau, kaip būna kitiems, bet tiesiausias kelias į mano širdį – per nosį. Parfumeris iškart užuodžia reikiamus fluidus.

5. Manau, kad jie yra astrologai, būrėjai ir šamanai. Svarbiausia, kad nebūtų šarlatanai.

6. Pirmą kartą sutikęs priešingos lyties atstovę, iš karto atkreipiu dėmesį į... save. Nuo tos akimirkos imu galvoti, ką sakau ir kaip atrodau, kad, duok Dieve, tuo pirmu įspūdžiu išversčiau iš aukštakulnių.

7.  Ar svingerių vakarėlyje tai svarbu? Šiais laikais tokia pasiūla ir tokia įvairovė, kad kiekvienas subobėjęs vyras norėdamas tikrai atras tą savo vienintelę suvyriškėjusią moteriškę, kuri, anot rusų, „i konia na skaku ostanovit, i v goriačiuju izbu voidiot“ („ir lekiantį arklį sustabdys, ir į degančią trobą įeis“). Juk visur svarbiausia pusiausvyra, nes minusas visada traukia pliusą ir atvirkščiai.

8. Atkreipkime dėmesį, kad paprastai pasakose princesės teka už kokių nors neaiškių elgetaujančių tipų, o princai veda suodinas pelenes, todėl gyvenime visos pasakos baigiasi lėkščių daužymu.

9. Maloniausia yra jausti cirkuliaciją.

10. Pasipasakosiu tik priremtas prie sienos psichoterapeutės.

Donaldos atsakymai

1. Taip ilgai teko draugauti tik vieną kartą, bet, kiek pamenu, niekur nėjome ir niekaip nešventėme. Nesuprantu, ką čia švęsti. Arba su žmogumi tau gera nuolatos, arba ne. Tokių sukakčių šventimą pateisinu tik tokiu atveju, jei suorganizuojama šventė draugams, o jos išlaidos ir yra dovana vienas kitam.

2. Jokiomis. Kas čia jums įskiepijo, kad visi turi būtinai būti neištikimi? Prašau man neprikarksėti. Dar ketinu užmegzti ilgalaikę draugystę. Aš ne indulgencijų pardavėja ir už kitus su Aukščiausiuoju nesideru.

3.  Todėl, kad Venera yra vienintelė Saulės sistemos planeta, kuri aplink savo ašį sukasi pagal laikrodžio rodyklę ir labai lėtai, o beveik visi ant jos paviršiaus esantys dariniai bei objektai pavadinti mitologiniais moteriškais vardais ir pavadinimais. O ir planeta pavadinta grožio deivės Afroditės garbei. Taip ir sukasi Marsas į vieną pusę, Venera – į kitą, bet sąlyčio taškų niekaip neranda.

4. Kiek man žinoma, nei endoskopijos, nei kalonoskopijos būdu į širdį nepateksi, čia jau reikėtų kitokios procedūros. Nemanau, kad vyrai yra tokio žemo lygio ir vadovaujasi tik instinktais: paėdžiau, pamiegojau, nuėjau į išvietę. Žinoma, yra ir tokių veikėjų, kurie traktuoja moterį kaip žmogaus draugą, skalbyklę, viryklę, gimdymo mašiną, bet tai tikrai nėra didžioji ir puošnioji vyrijos dalis. Vyrai – ne lėlės, kad į jų širdis vestų paprasti, standartiniai keliai.

5. Pas būrėją buvau prieš dešimt metų. Ką pasakė – viskas išsipildė su kaupu. Daugiau niekada nesibūriau. Lietuvos astrologai – tikri šaunuoliai, jie sako tai, ką galvoja, tiesiai šviesiai. Šamanų nepažįstu. Pati turiu gerą intuiciją ir kaip kiekviena moteris esu truputėlį ragana.

6. Tam, kad į save atkreiptų mano dėmesį, vyriškis turi būti iš tiesų įdomus. Aš ne piemenė, kuriai išvydus gražias akis, vešlius plaukus ar tricepsų liniją staiga išsiskirtų endorfinas. Svarbiausia, kad iš viso atkreipčiau į vyriškį dėmesį, o į ką konkrečiai – tai jau antraeilis dalykas.

7. Tokių nebūna! Jei vyras flegmatiškas, vadinasi, jau moteriškas, nes esą patriarchalinėje visuomenėje moteris neturėjo žodžio teisės, sėdėjo, siuvinėjo ir tylėjo, privalėjo vaikščioti lėtai, nedaryti staigių judesių... O jei moteris smagi sangvinikė? Nenustygsta vietoje, eina, domisi, dalyvauja, nesibaido visuomenei primestų elgsenos normų, kurias įbruko kaip avių bandai tiek bažnyčia, tiek „ponai“, tai jau viskas, ji vyriška? Nesutinku!

8. Grindžiu neigdama. Pasakos tam ir yra pasakos, kad atspindėtų tikrą gyvenimą, suteiktų jam gėrio laimėjimo prieš blogį iliuziją. Lietuviškos pasakos retai baigiasi gerai – tai medžiais pavertė, tai užkapojo... Vis dėlto smagiausia man ši dviejų sakinių lietuvių liaudies pasaka: „Ėjo milžinas, primyžo į duobę. Paskui ėjo žmogelis, įkrito į tą duobę ir paskendo.“ Kur čia jūs matote vestuves ir laimingą pabaigą?

9. Gera ir viena, ir kita. Man malonu padėti, patalkinti, duoti. Imti ir gauti nemoku. Bet mokausi, nes puikiai suprantu, kad reikia perlipti per save. Prašyti pagalbos, ją priimti – didžiulis egoizmo išbandymas.

10. Turbūt kiekvienam baisiausia netekti artimojo arba prarasti mylimąjį. Norėčiau, kad nei viena, nei kita nepasikartotų. Gal dėl to ypač branginu šeimą, artimuosius ir labai atsargiai žiūriu į potencialius gyvenimo partnerius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius