Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Justė Zinkevičiūtė sulaukė netikėto pasiūlymo – naujame filme vaidinti su savo augintine Nika

Aktorė Justė Zinkevičiūtė vasarą pradės filmuotis naujame lietuviškame kino filme, kurį režisuos Justinas Krisiūnas. Po to, kai nuotrauka, kurioje aktorė įsiamžino su savo keturkoje Nika, buvo atspausdinta žurnale „Žmonės“, vaidmuo juostoje pasiūlytas ir J.Zinkevičiūtės augintiniui.
Justė Zinkevičiūtė su augintine Nika
Justė Zinkevičiūtė su augintine Nika / Asmeninio albumo nuotr.

Pasiūlymo filmuotis filme J.Zinkevičiūtė sulaukė visai neseniai. Žmonės.lt ji atskleidė pati ketinanti ryžtis naujai avantiūrai, tik vis dar nežino, ar išleisti filmuotis ir savo augintinę Niką – įsiamžinti filme aktorei siūloma kartu su jos šuniu. „Visad juokauju, kad tai Nika dar svarsto, ar filmuotis, tačiau iš tiesų apmąstymuose, ar pasiimti ir ją, esu aš. Nors kuo toliau, tuo labiau man atrodo, kad šioje juostoje mes įsiamžinsime. Dažnai galimybė nusifilmuoti filme nepasitaiko, todėl reikia ja pasinaudoti“, – šypsosi J.Zinkevičiūtė.

Asmeninio albumo nuotr./Justė Zinkevičiūtė su augintine Nika
Asmeninio albumo nuotr./Justė Zinkevičiūtė su augintine Nika

Nauja lietuviška juosta bus filmuojama Nidoje, J.Zinkevičiūtės gimtinėje. Kaip vadinsis šis filmas, aktorė kol kas nenori atskleisti, paslaptyje laikomas ir filmo scenarijus – jis vis dar šlifuojamas.

Tačiau J.Zinkevičiūtė žada intrigą: „Tai bus intriguojanti istorija, kurią kuria patyręs scenaristas. Tai bus nuotykių filmas, kuriame persipins ir kiti žanrai. Kadangi žiūrovai ekrane matys vasarą ir Nidą, tai jau šį tą sufleruoja. Filmas pasakos apie žmonių gyvenimus. Kaip ir visuose filmuose, čia bus ir meilės linija, tačiau ji nebus pagrindinė.“

Pati J.Zinkevičiūtė filme įkūnys vieną iš pagrindinių herojų. Svarstydama apie savo personažą aktorė kelia sau didelius tikslus. „Visad keliu sau tikslą būti kitokia. Noriu, kad žiūrovai mane pamatytų tokią, kokios dar nematė – nesakytų „o, čia Justė“ arba „tai jau mačiau“. Tai – mano iššūkis“, – sako ji.

Asmeninio albumo nuotr./Justė Zinkevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Justė Zinkevičiūtė

Filmuosis su augintine

Nors iš pradžių vaidmuo filme siūlytas tik J.Zinkevičiūtei, jai nusifotografavus kartu su augintine Nika, o nuotraukai pasirodžius žurnale „Žmonės“, pasiūlymo vaidinti sulaukė ir aktorės keturkojė – septynerių metų Jorkšyro terjero veislės šuo Nika.

„Visų pirma su filmo kūrėjais apie Nikos pasirodymą kine tik juokavome, mat atspausdintoje nuotraukoje šuo į mane žvelgė tokiu rimtu, tačiau juokingu veidu. Vėliau į idėją pažvelgėme rimtai“, – pasakoja J.Zinkevičiūtė ir pabrėžia, kad iki šiol lietuviškuose kino filmuose šunys pasirodydavo retai.

Kol kas dar nėra aišku, kaip tiksliai filme atrodys Nikos pasirodymas: „Nežinau, ką tiksliai Nikai reikės atlikti filmuojantis. Galbūt jai tiesiog reikės pasirodyti šalia. Neaišku, ir kokį vaidmenį ji atliks – turėtų vaidinti mano šunį, tačiau tai gali keistis – gali vaidinti ir kažkieno kito.“

J.Zinkevičiūtė neabejoja, kad Nika gali būti puiki aktorė, ir dėl filmavimo aikštelėje gresiančių vargų nesibaimina: „Matyt, savo šunį kiekvienas idealizuoja – sako, kad jis pats gražiausias, protingiausias. Tačiau mano šuo – labai meilus, nors mažas, tačiau su didele širdimi. Jis moka atlikti komandas: ir „labas“ duoti, ir atsisėsti. Filmavimo aikštelėje su juo susitvarkyti nebūtų sudėtinga.“

Asmeninio albumo nuotr./Justės Zinkevičiūtės šuo Nika
Asmeninio albumo nuotr./Justės Zinkevičiūtės Nika

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius