-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Andrius Paulavičius vietoj šuns įsigijo paršelį

„Toks gražus pavasaris, o išeiti į parką nėra su kuo“, – paaiškina aktorius Andrius Paulavičius paklaustas, kodėl ryžosi savo namuose sostinės senamiestyje apgyvendinti mažą paršelį, tiksliau, kiaulaitę Žibutę.
Andrius Paulavičius su kiaulaite Žibute
Andrius Paulavičius su kiaulaite Žibute / Žmonės.lt nuotr.

„Gyvenu vienas, sunku su moterimis, vis tie santykiai nesiklosto. Todėl nusprendžiau, kad man reikia augintinio. „Kai gyveni su kiaule, bent jau žinai, kad gyveni su kiaule“, – savo neįprastą apsisprendimą paaiškina aktorius.

Kiaulės tik iš pažiūros atrodo atgrasūs ir nešeimyniški gyvūnai, o iš tikrųjų kiaulių, kaip ir delfinų smegenys yra labai panašios į žmogaus. Todėl aktorius tikisi per metus ar du savo augintinį išdresiruoti gražiai elgtis ir nedaryti jam gėdos. „Kodėl ne šuo?“, – klausia A.Paulavičiaus draugai.

„Matyt, mažas paršiukas man primena mano vaikystę. Nors esu vilnietis, vasaromis dažnai važiuodavau pas senelius į kaimą. Kas kartą tik atvykęs lėkdavau į tvartą pažiūrėti, kaip gyvena kiaulės“, – juokiasi aktorius.

Andriaus kaimo jau nebeliko, todėl šiandien kiaulytę Žibutę jis drąsiai vedžiojasi po Vilniaus senamiestį. Savo bute A.Paulavičius augintiniui įrengė palėpę su visa kanalizacijos sistema, kad gyvūnas neskleistų jam būdingo negero kvapo. Kiaulytė turi jaukų guolį su šiaudais, visai kaip kaime. „Mano kiaulė gyvena visiškame komforte“, – paaiškina aktorius.

„Parašiau raštelį kaimynams, kad nenustebtų, jog pas mane gyvens kiaulė. Viena kaimynė atrašė, kad tokiu atveju ji nusipirks kupranugarį. Turbūt netikėjo, kad aš nejuokauju. Ką gi, savo pažadą aš jau įvykdžiau, kaži ar kaimynė laikysis duoto žodžio“, – juokiasi A.Paulavičius.

Gyvūnus mylintis Andrius vaikystėje augino kelis šunis, vėliau – katiną, todėl net neabejoja, kad ir paršiuką sugebės tinkamai išdresiruoti. Nuolat užsienio bei Lietuvos režisierių kinuose besifilmuojantis aktorius patikina, kad jo darbas – labai nepastovus, kartais filmavimuose tenka užsibūti iki išnaktų, todėl Andrius baiminasi, ar paliktas visai dienai vienas augintinis nepradės žviegti ir trukdyti kaimynų ramybės.

„Kol kas prašysiu brolio pagalbos, kad kai manęs ilgai nėra kartais užsuktų pasižiūrėti, ar kiaulytė gražiai elgiasi“, – sako Andrius. „Gyvenime dažnai einu prieš srovę ir kartais lieku nesuprastas, gal dėl to mano pasirinkimai tokie neįprasti, – sako aktorius, – kiaulytė irgi yra šioks toks eksperimentas – žinau, kad lengva su ja nebus, tačiau aš tikiuosi, kad mes rasime bendrą kalbą“.

Žmonės.lt nuotr./Andrius Paulavičius vedžioja kiaulaitę.
Žmonės.lt nuotr./Andrius Paulavičius vedžioja kiaulaitę.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius