Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Edgaras Bechteris: „Moteryje ieškau stebuklo“

Moteris – ji gali būti švelni, kantri, atidi, laukinė, veržli, tačiau kiekviena jų – ypatinga. Artėjant Moters dienai įmonė „Piero plunksna“ pristato žinomų Lietuvos vyrų sveikinimus moterims bei slapčiausias mintis, kas, jų manymu, yra tikrasis moteriškumas?
 Edgaras Bechteris
Edgaras Bechteris / Asmeninio albumo nuotr.

Aktoriui Edgarui Bechteriui  moteriškumas asocijuojasi su įkvėpimu, šiluma, rūpesčiu. Moteriška moteris, visu pirma, yra labai išmintinga moteris, suprantanti, kad jos stiprybė yra jos silpnumas.

Paklausus Edgaro, ar šiuolaikinių moterų noras būti lyderėmis ir darbe, ir namuose, neatima iš jų tikrojo moteriškumo, aktorius patikino, kad ši moterų savybė jam ne itin patinka.

„Aš labai palaikau moteris, kurios turi didelių tikslų, jų įnirtingai siekia už namų ribų, siekia būti geriausios savo srityje. Gyvename tikriausiai tik vieną kartą, todėl kvaila atsisakyti savo svajonių. Tikrai neverta jų atsisakyti dėl gyvenimo partnerio. Jei tai tikrai tavo žmogus, jis priims tave su visomis tavo svajonėmis. Bet visiškai netoleruoju moterų, kurios siekia lyderystės namuose. Tai destruktyviai veikia vyrus. Jie praranda motyvaciją, „bobėja“. Nemanau, kad tokios šeimos būna laimingos. Išmintinga moteris padarys taip, kad vyras jaustųsi imperatoriumi, o jis atsidėkodamas suteiks jai viską, ko ji geis“, – sakė Edgaras.

Aš labai palaikau moteris, kurios turi didelių tikslų, jų įnirtingai siekia už namų ribų, siekia būti geriausios savo srityje

Aktorius pripažįsta, kad moteryse jį žavi stebuklas. Šį terminą jis sugalvojo prieš kelis metus. „Reikėjo kažkaip apibrėžti tą reiškinį, kai kūną apima keista jėga, sužadinta vienu moters žvilgsniu. Stebuklas – tai gylis, išmintis, talentas, universalumas, pagarba, seksualumas, mokėjimas įkvėpti, išklausyti ir dar kažkas“, – pasakojo E.Bechteris. Pasak jo, labiausiai atstumia tokios savybės, kaip norėjimas tik imti, o ne duoti, tinginystė, apsileidimas, grubumas, negirdėjimas ir neklausymas to, ką sako vyras.

E.Bechteris įsitikinęs, kad savo moterį reikia lepinti kasdien, keičiant kasdienybę ir rutiną. Jam patinka nusibodusias keturias namų sienas paversti kažkuo pasakišku, kad grįžusi namo JI netektų žado.

Artėjančios Moters dienos proga Edgaras linki savo išmintingu moteriškumu pakeisti šiuolaikinį pasaulį, grąžinti vyrams jų vyriškumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius