Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksandras Pogrebnojus atvirai: meilė neišblėso, bet geriausia išeitis – skyrybos

„Esu tokios būsenos, kad man savęs jau nebegaila. Jau nesuvokiu, kas čia išvis vyksta“, – Žmonės.lt sakė Aleksandras Pogrebnojus.
Aleksandras Pogrebnojus
Aleksandras Pogrebnojus / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Trečią dieną viešai nesutarimus su žmona Monika Račiūnaite besiaiškinantis dizaineris neslepia – jis jaučiasi nusivylęs ir sugniuždytas, o tokios situacijos, kokioje šiandien yra jis pats, ir priešui nelinkėtų.

Kaltinimai neištikimybe, narkotikais, alkoholis ir nuolatiniai barniai. Pastarosios dienos A.Pogrebnojui ir M.Račiūnaitei buvo nelengvos. Dizaineris pripažįsta, kad pats užvėlė visą šį konfliktą, kuomet sekmadienio vakarą feisbuke užsipuolė žmoną pareiškęs jai šūsnį kaltinimų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Račiūnaitė pateikė Aleksandrui Pogrebnojui narkotikų testo rezultatus

„Tas įrašas buvo mano pagalbos šauksmas. Ar myliu Moniką? Aišku, kad myliu. Jei nemylėčiau, nebūčiau nieko rašęs“, – tikino A.Pogrebnojus.

Priklausomybės ligų centre M.Račiūnaitę spaudęs apsilankyti menininkas neslepia, kad ir pats turi bėdų dėl alkoholio vartojimo, tačiau tikino, kad tąkart įrašą su nuotrauka socialiniame tinkle įdėjo sąmoningai.

Ar myliu Moniką? Aišku, kad myliu. Jei nemylėčiau, nebūčiau nieko rašęs

„Nebuvau visai blaivus, bet ir ne visiškai girtas, suvokiau, ką darau. Aš gi galėčiau ištrint tą įrašą kitą dieną. Dabar ir ištryniau, bet tik todėl, kad nusibodo pačiam“, – Žmonės.lt komentavo jis.

A.Pogrebnojus šiandien pagrindine problema laiko ne tai, kad, pasak jo, M.Račiūnaitė turi kitą vyrą, o tai, „kad jau kuris laikas vyko tendencingas melavimas į akis, apgaudinėjimas“.

„Tas melas man pasirodė kvailas, todėl ir įtartinas. Aš jos klausiu – kur esi? O ji man atsiunčia nuotrauką, kurioje maudosi ežere su draugu. Tai yra nesuprantama, todėl pagalvojau, kad gal jai kokia nors priklausomybė?“ – kalbėjo dizaineris.

Reaguodama į vyro kritiką Monika pasidarė narkotikų testą. Atsakymas – neigiamas. Tačiau jo rezultatai neįtikino A.Pogrebnojaus. Pasak jo, tai – tik trijų pastarųjų dienų rezultatas, neatspindintis kelių pastarųjų savaičių ar mėnesių. „Dabar to per tris dienas ir negalėjo būti. Čia reikia daryti oficialius testus, o ne tuos, pirktus vaistinėje“, – Žmonės.lt sakė jis.

Dizaineris įsitikinęs, kad norint tikslaus rezultato reikia darytis tikslius testus, kurie parodo, ką žmogus vartojo prieš mėnesį. „Šio rezultato man dabar užtenka, aš šiek tiek nusiraminau“, – sakė jis.

Anksčiau žadėjęs atsiprašyti Monikos, jei testo rezultatai bus neigiami, A.Pogrebnojus sako dabar nematantis prasmės to daryti. „Dėl ko aš turiu atsiprašyti? Ieškojau priežasties, kodėl taip atsitiko. Dabar galvoju, gal ta priežastis nėra narkotikai? Gal ji manęs tiesiog nekenčia?“ – svarstė dizaineris.

Vyras mano, kad Monika šiandien veikiausiai tiesiog nebenori būti su juo, todėl ieško dingsčių, kaip ištrūkti. „Prašiau, kad pasakytų man, jog tiesiog viskas baigta. Suprasčiau, jei ji manęs tiesiog nemyli. Bet prieš savaitę dar sakė, kad labai myli“, – kalbėjo jis.

Jau kuris laikas A.Pogrebnojus gyvena ne po vienu stogu, šiuo metu dizaineris apsistojo savo darbo vietoje, o M.Račiūnaitė su judviejų mažamečiu vaiku – bendrame jų bute.

Geriausia išeitis – gyventi atskirai ir bendrai rūpintis vaiku.

„Bandau su ja susisiekti, tačiau ji man sako, kad esu nestabilios būsenos. Tai aišku, kad esu nestabilios būsenos, bet dabar dvi dienas nieko negeriu. Aš jos iš namų nevarau. Pats išėjau, nes o kaip galima būti? Manau, ji bandys man visais būdais pakenkti, jaučiu taip. Duokdie, taip nebūtų, bet jos nuomonė nuolat keičiasi“, – sakė jis.

Dizaineris šiandien sako matantis vienintelį kelią – judviejų skyrybos būtų protingiausias sprendimas. „Monika net santuokos nepripažįsta, nors mes susituokę bažnyčioj. Geriausia išeitis – gyventi atskirai ir bendrai rūpintis vaiku. Gal Monika be manęs bus laimingesnė. Noriu gražiai viską išspręsti ir ramiai išsiskirti, nenoriu gyventi kaip su priešu. Reikia eiti skirtingais keliais ir viskas“, – Žmonės.lt kalbėjo A.Pogrebnojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius