Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksandras Pogrebnojus: „Jei būsiu kaltas, kad apšmeižiau, atsiprašysiu. Aš ją ir taip paleisiu“

Moniką Račiūnaitę (27) neištikimybe ir galima priklausomybe nuo narkotikų apkaltinęs dizaineris Aleksandras Pogrebnojus (48) Žmonės.lt pasakoja, kad žmonos asmenybės pokyčius pastebėjo pavasario pradžioje. Jis mano, kad būtent tada M.Račiūnaitė galimai įklimpo į narkotikų liūną, ir yra pasiryžęs išsiaiškinti, ar tai tiesa.
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Neištikimybe ir galima priklausomybe nuo narkotikų M.Račiūnaitę dizaineris A.Pogrebnojus viešai apkaltino vėlyvą sekmadienio vakarą. Žmonės.lt tada menininkas sakė ketinąs išsiskirti.

Pati M.Račiūnaitė, bendraudama su Žmonės.lt, A.Pogrebnojaus kaltinimus dėl priklausomybės paneigė ir tikino esanti pasiruošusi atlikti reikiamus tyrimus, kurie įrodys jos tiesą.

Maža to, Monika pareiškė, kad 2012 metais bažnyčioje įvykusi jos santuoka su dizaineriu nėra oficialiai įteisinta, taigi ir skyrybos nereikalingos.

A.Pogrebnojus su tokia M.Račiūnaitės pozicija nesutinka. Sako, susituokę jiedu tikrai, ir toliau yra pasiryžęs kreiptis į teismą.

„Gal pagal ją nesam susituokę, bet pažiūrėsim, kaip bus pagal teismą. Nežinau... Jei tuokiesi bažnyčioje ir jie paskui neatsiunčia kažkokio pranešimo, aš manau, kad čia jų klaida. Manau, kad aš įrodysiu, kad santuoka yra reali“, – Žmonės.lt sakė A.Pogrebnojus.

Anot jo, tokias žmonos kalbas lemia pasikeitę jos prioritetai: „Kadangi pasikeitę jos prioritetai gyvenime išvis visi ir yra priklausomybė, tai ji gali bet ką jums pasakyti, ar ne? Gali pasakyti, pavyzdžiui, kad aš esu krokodilas, ir aš neįrodysiu, kad yra atvirkščiai, tiesa?“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Monika Račiūnaitė ir Aleksandras Pogrebnojus
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Monika Račiūnaitė ir Aleksandras Pogrebnojus

Ragina eiti tikrintis

A.Pogrebnojus sako niekada nematęs M.Račiūnaitės vartojančios narkotikus, bet turi nuojautą.

„Nemačiau. Aš jaučiu ir žinau. Kai gyveni su žmogum, jauti jo elgesį, tiesa? Aš manau, kad žmogus, kuris atsiunčia tau nuotrauką su kažkokiu biču ežere... Yra kažkoks neadekvatumo požymis. Ji pati man atsiuntė, aš galėsiu tai įrodyti“, – svarstė jis.

Manau, tai tęsiasi kažkur tris mėnesius. Ji pradėjo negrįžinėti namo paromis, po to kitą dieną miega ir taip toliau...

Išeitį A.Pogrebnojus mato vieną: „Aš manau, kad yra labai paprastas dalykas. Jeigu nieko ten nėra, ir aš kažko prisigalvoju... Aš jau pasiūliau viešai jai nueiti ir pasitikrinti. Ir viskas. Ir mes viską pamatysim. Jeigu ji neis, tai čia bus kažkoks atsakymas. Arba jeigu nueis ir paaiškės, kad jokios priklausomybės nėra, tada aš būsiu kaltas, kad apšmeižiau. Tada atsiprašysiu. Aš ją ir taip paleisiu – galės gyvent be manęs. Jeigu nėra priklausomybės – vienas klausimas, jeigu yra – kitas.“

Anot A.Pogrebnojaus, galima M.Račiūnaitės priklausomybė prasidėjo pavasarį. „Manau, tai tęsiasi kažkur tris mėnesius. Ji pradėjo negrįžinėti namo paromis, po to kitą dieną miega ir taip toliau... Pažiūrėsim. Yra paprastas dalykas, viską galima išspręsti paprastai: eina, pasitikrina, randa – vienas klausimas, neranda – atsiprašau, aš kvailas, durnas ir taip toliau. Viskas.“

Paklaustas, ar iki tol pora sutarė darniai, A.Pogrebnojus sakė: „Mes pykomės, bet ne taip.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Račiūnaitė: „Kokios skyrybos? Mūsų santuoka negaliojanti, tai buvo teatras“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius