Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksandras Sacharukas Vilniaus rotušėje susituokė su Žyginta Blažyte

Paskutinę oficialios vasaros dieną, šeštadienį, Vilniaus rotušėje buvęs Seimo narys, dabar advokatas Aleksandras Sacharukas (35) vedė savo gyvenimo draugę Žygintą Blažytę (38). Civilinės santuokos ceremonijoje dalyvavo ir jų dukra Auksė (5), kuriai teko ypatinga pareiga – nešti tėvų vestuvinius žiedus.
Žyginta Blažytė ir Aleksandras Sacharukas su dukra Aukse
Aleksandras Sacharukas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Pora į Vilniaus rotušę atvyko juodu „Audi“ automobiliu. Nuotaka svarbiai gyvenimo šventei pasirinko šampaninės spalvos dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės suknelę, dekoruotą juodomis gėlėmis ir juodu dirželiu. Dukra Auksė taip pat pasipuošė šios dizainerės kurta suknele. Žygintos plaukai buvo susukti į kuodą, kurį puošė baltos gėlės. Aleksandras pasirinko klasikinio stiliaus juodą kostiumą.

Po ceremonijos kalbintas buvęs Seimo narys teigė, kad labai jaudinosi prieš ceremoniją. „Jau gal kokią savaitę nemiegojau, vis nervinausi, nes vestuvės – svarbus gyvenimo žingsnis. Turbūt ir šiandien pastebėjote, kad buvau įsitempęs ir jaudinausi. Net nesitikėjau, kad taip bus, nes jau dešimt metų esame drauge“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo jaunikis.

Paklaustas, kodėl tik dabar ryžosi vestuvėms, A.Sacharukas patikino, kad tam tiesiog nebuvo laiko. „Buvo vienos bėdos, paskui kitos, tai nebuvo laiko. Dabar pagalvojau, kad jau niekur nebedalyvauju, tai pats laikas būtų sukurti šeimą. Kitais metais jau dukra eis į pirmą klasę, tai norisi viską padaryti taip, kaip turi būti, nes esu už tradicinę šeimą“, – pasakojo Aleksandras.

A.Sacharukas po ceremonijos atviravo, kad žmona nepasirinko jo pavardės ir pasiliko savąją. Netrukus sutuoktiniai ketina išvykti kopinėti medų. „Ingrida Martinkėnaitė iš grupės „69 danguje“ buvo išvykusi į kruizą, tad patarė tai padaryti ir mums. Plauksime į kruizą po Kanarų salas, Rio de Žaneiras ir panašiai“, – pasakojo Aleksandras.

Vestuvių akimirka
Vestuvių akimirka

A.Sacharuko ir Ž.Blažytės pasveikinti ir laimės palinkėti atskubėjo gausus būrys draugų, pažįstamų ir šeimos narių. Pasveikinti buvusio kolegos atvyko ir Neringa bei Ligitas Kernagiai, kurie aukso žiedus sumainė šių metų vasarą. Jiedu jaunavedžiams įteikė paveikslą vestuvių proga.

Aleksandras ir Žyginta jau aštuonerius metus kursto namų židinį, o pažįstami yra dar ilgiau. Tiesa, jų pažinties istorija nėra ta, kurią norisi pasakoti kiekvienam sutiktam. Ž.Blažytei ji siejasi su skaudžiais išgyvenimais. Tuomet, kai pora susipažino, moteris buvo ką tik netekusi sūnaus.

„Dabar nenoriu to prisiminti, mes pradedame naują gyvenimo etapą, verčiame kitą puslapį, auginame dukrą ir tiesiog džiaugiamės“, – vestuvių išvakarėse su portalu Žmonės.lt kalbėjosi Žyginta.

Vestuvių akimirka
Vestuvių akimirka

Jaukios vestuvės su artimaisiais

Pavasarį susižadėjusi pora didelių ir iškilmingų vestuvių neplanavo. Pagrindinis jų noras – būti tik artimiausių žmonių apsuptyje ir pasidaryti šventę tik sau. Nuotaka netgi nesirinko tradicinės baltos suknelės. Svarbiausią gyvenimo suknelę ji įsigijo pas dizainerę Viktoriją Jakučinskaitę. „Ji netgi nesiuvo man suknelės, išsirinkau iš to, ką turėjo salone“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Ž.Blažytė.

Paklausta, ar Aleksandras prieš vestuves jai pasipiršo, moteris šypsodamasi patikino, kad taip, dar pavasarį. Išrinktasis jai pagamino vakarienę ir žvakių šviesoje jai įteikė žiedą su deimantu.

„Tiesą sakant, jis man peršasi jau daug metų. Kai Aleksandras buvo Seime, mes jau turėjome net numatę vestuvių datą. Turėjome susituokti vasario 14 dieną, nes jo tėvai tą dieną susituokė, sesė ištekėjo, bet tada jam prasidėjo ta nelemta apkalta, buvo daug išgyvenimų ir nervų tiek man, tiek jam... Nenorėjome gadinti šventės ir tuoktis, kai nėra nuotaikos“, – apie vieną sunkiausių gyvenimo etapų kalbėjo pašnekovė.

Šiuo metu save namų šeimininke vadinanti buvusi verslininkė džiaugiasi, kad kaip tik šiuo metu, kai daugelis porų skiriasi, jie su Aleksandru nusprendė eiti kitu keliu ir kurti šeimą. Paklausta, kas yra tvirtų ir ilgalaikių santykių pagrindas, moteris neabejojo, kad tai – palaikymas, supratingumas ir nuolaidumas. „Be to įsitikinau, kad gyvenimas po vienu stogu – menas. Meluočiau, jei sakyčiau, kad pas mus viskas kaip sviestu patepta, kad mes niekada nesipykstame, būna visko“, – apie jau dešimtmetį trunkančius santykius kalbėjo Ž.Blažytė.

Vestuvių akimirka
Vestuvių akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius