Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksandro Pogrebnojaus kurtas kavinės interjeras alsuoja teatro dvasia

Antradienio vakarą Vilniuje dizaineris Aleksandras Pogrebnojus pristatė savo kurtą kavinės interjerą kavos ir teatro mylėtojams. Netoli Vilniaus rotušės įsikūrusioje kavinėje bus ne tik galima pasižvalgyti po įvairiausių, jau istorija virtusių spektaklių plakatus, bet ir sužinoti apie naujausias premjeras bei laimėti kvietimų į spektaklius.
Monika Račiūnaitė ir Aleksandras Pogrebnojus
Aleksandras Pogrebnojus su drauge Monika / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Teatro atmosfera alsuojančioje Didžiojoje gatvėje įsikūrusioje kavinėje „Vero Cafe/Kavos teatras“ baras staiga tampa raudonomis užuolaidomis atskirta scena, apšviesta masyviais prožektoriais. Ant kavinės sienų – kultūros istorija virtę Nacionalinio dramos teatro spektaklių plakatai, o virš įėjimo pritvirtinta tarpukarį menanti kėdė kviečia užsukti kavos spektakliui.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kavinės atidarymas
Kavinės interjeras

A.Pogrebnojus prisipažino, kad yra geras Nacionalinio dramos teatro vadovo Martyno Budraičio bičiulis, todėl nesunkiai iškaulijo „po lova“ gulėjusius plakatus.

„Tai vienintelė teatro kavinė, kurioje iš tikrųjų nėra teatro. Ten, užlipus į viršų, turėtų būti teatras. Ten nedaug vietos, bet būtų galima ką nors suorganizuoti“, – kaip tinkamai išnaudoti antrąjį kavinės aukštą, jos savininkams patarė A.Pogrebnojus. 

Renginio metu teatro „Kitas Kampas“ aktoriai Rimantė Valiukaitė, Ramūnas Cicėnas ir Balys Latėnas atliko nuotaikingas improvizacijas, o muzikiniu fonu rūpinosi muzikantas Andrius Kulikauskas.

Kavinėje bus galima rasti informacijos apie netoliese rodomų spektaklių premjeras bei laimėti galimybę juose sudalyvauti. Ateityje šioje kavinėje planuojama rengti poezijos vakarus, knygų skaitymus, etiudų pristatymus bei susitikimus su kūrėjais.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kavinės atidarymas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kavinės atidarymas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius