-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius ir Reda Kandeliai Romoje darbą derino su malonumais

Kas gali būti geriau už saulėtą savaitgalį Italijos sostinėje su mylima moterimi? Šokių treneris ir šokėjas Andrius Kandelis (28) nė nesuabejojęs atsakytų, kad nieko geriau ir negali būti.
Andrius ir Reda Kandeliai Romoje
Andrius ir Reda Kandeliai Romoje / Asm. albumo nuotr.

Prieš savaitę jis su žmona Reda (28) pirmą kartą drauge viešėjo Romoje. „Pagrindinis kelionės tikslas buvo teisėjauti nacionaliniame Italijos uždarame šokių konkurse. Tačiau į Romą nusprendžiau pakviesti ir Redą. Pailginome kelionę viena diena ir užsibrėžėme tikslą pakeliauti po šią Europos sostinę“, – pasakoja Andrius.

Pašnekovas tikina, kad per vieną dieną pamatyti pagrindines garsias Romos vietas yra misija „įmanoma“. „Buvome ir Vatikane, ir prie pagrindinio Romos fontano. Maža to, sėdome į specialų autobusą, kuris vežė mus pro žymiausias miesto vietas“, – įspūdžiais dalijasi šokėjas.

A. Kandelis neslepia – per kelias Romoje praleistas dienas jam ir žmonai netrūko romantiškų akimirkų. Sutuoktiniai šauniai kartu leido laiką, ne sykį vakarieniavo jaukioje aplinkoje. Gal beveik metus susituokę Andrius ir Reda Romoje pradėjo šeimos pagausėjimą? „Na, per šią kelionę tokių tikslų nebuvome užsibrėžę, bet niekada negali žinoti, kaip viskas pakryps“, – šypteli pašnekovas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius