Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antano Guogos žmona Aistė pagimdė antrą sūnų

Pirmadienio rytą verslininko Antano Guogos žmona Aistė Guogienė pagimdė sūnų, praneša Žmonės.lt. Šis vaikas Guogų šeimoje – jau antras.
Antanas ir Aistė Guogos su sūnumi Herkumi
Antanas ir Aistė Guogos su sūnumi Herkumi / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

A.Guogienė savo ir A.Guogos sūnų pagimdė pirmadienio rytą. Savo džiaugsmu laimingas tėtis pasidalijo su bičiuliais.

Svarstom tarp dviejų vardų – Tauro ir Antano. Kaip jums atrodo, kuris geriau?

„Sveikas atvykęs, sūnau! Šis rytas Vilniuje nepaprastas: su Aiste tapom dar kartą laimingais tėvais – mums gimė sūnus! 9.35 val., 55 cm, 4.1 kg, 10/10 – sveikas, kaip ridikas. Svarstom tarp dviejų vardų – Tauro ir Antano. Kaip jums atrodo, kuris geriau? Labiausiai šiandien didžiuojuosi savo mylima moterimi – fantastiško gerumo ir ištvermės, nuostabia žmona ir mama. Ačiū tau, Aiste, už viską! Mielieji, gimdykit kuo daugiau vaikų! Džiaugsmas begalinis“, – pranešdamas žinią socialiniame tinkle džiaugėsi A.Guoga.

Pati A.Guogienė Žmonės.lt pasakojo, kad gimdymas praėjo ypač sklandžiai. „Jaučiuosi puikiai. Antras gimdymas nepalyginamai lengvesnis nei pirmas. Džiaugiuosi, kad vaikelis sveikas, kad viskas gerai. Laikau mažylį rankose“, – šypsojosi.

Teodoro Biliūno / 15min nuotr./Antanas Guoga su žmona Aiste
Teodoro Biliūno / 15min nuotr./Antanas Guoga su žmona Aiste

Vaikelis dienos šviesą išvydo Vilniaus gimdymo namuose. „Esu labai patenkinta. Gimdymo namų direktorė Kornelija Mačiulienė yra labai profesionali, operatyvi. Viskas praėjo labai nesudėtingai. Vaikelio laukėme kiekvieną dieną. Jis savaitę vėlavo... Pirmadienį paryčiais išvažiavau į ligoninę, o Antanas liko su mūsų sūnumi Herkumi. Jis dar nespėjo pamatyti brolio – kol kas tik nuotrauką pažiūrėjo“, – kalbėjo A.Guogienė.

Kaip ir Antanas, ji tikino vis dar dvejojanti, kokį vardą sūnui duoti: „Kol kas nenusprendėme, turime tokius du variantus... Abu nežinome, kuris vardas geriau tinka.“

Antras sūnus

15min primena, kad Antanas ir Aistė Guogos praėjusių metų sausį Briuselyje susilaukė pirmagimio – sūnaus Herkaus.

A.Guoga ilgametei savo širdies draugei Aistei pasipiršo 2013-ųjų pavasarį: įteikė sužadėtuvių žiedą stebint mylimosios tėvams ir paprašė jos rankos.

2014-ųjų birželį pora tyliai ir kukliai įregistravo civilinę santuoką Anupriškėse, Trakų rajone. Didžiulę vestuvių puotą laimingi jaunavedžiai iškėlė rugpjūtį bei amžiną meilę vienas kitam prisiekė Šv.Kazimiero bažnyčioje Vilniuje.

Ten pat vestuvių metinių proga jiedu pakrikštijo Herkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius