Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apdirbo namus ir sudaužė lempą

Grupės „Funky“ lyderė Beata Vilkins 15min.lt atskleidė tikrąsias incidento nuomotame bute detales ir gandais apaugusioje istorijoje padėjo tašką.
B.Vilkinos ir G.Barbosos namus sujaukė draugai. Porai prireikė valymo paslaugas teikiančios firmos paslaugų.
B.Vilkinos ir G.Barbosos namus sujaukė draugai. Porai prireikė valymo paslaugas teikiančios firmos paslaugų. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Stalinė lempa

Girdėjosi įvairių kalbų apie incidentą bute, kurį nuomojosi B.Vilkina ir jos draugas, buvęs futbolininkas Gleytonas Barbosa. Esą B.Vilkins ir G.Barbosai išvykus į užsienį, buvusio futbolininko draugai įsikūrė poros bute ir jį siaubingai suniokojo. Neva grįžusių iš užsienio B.Vilkins ir G.Barbosos pečius užgulė kapitalinio buto remonto rūpesčiai.Vos įėjusi sušukau: Aaaaa, kas čia?! – buvo pakraupusi Beata 

Gandus sušvelnino

Naujienų portalui 15min.lt B.Vilkins sutiko papasakoti, kaip viskas buvo iš tiesų. Nors moteris ir sušvelnino gandų sudarytą įspūdį, baigdama pokalbį prasitarė, kad įėjusi į butą buvo priblokšta to, ką išvydo.

B.Vilkins pasakojo, kad incidentas įvyko maždaug prieš pusmetį, tačiau apie įvykį niekas nežinojo. Esą Gleytono draugai turėjo bute praleisti vieną dieną, bet užsibuvo šiek tiek ilgiau.

„Gleytono ir manęs nebuvo Lietuvoje. Išėjo taip, kad brazilai bute buvo kelias dienas ir pasilinksmino“, – pasakojimą pradėjo „Funky“ lyderė.

Remonto neprireikė

Dainininkė 15min.lt kalbėjo, kad kapitalinio remonto neprireikė, mat buto būklė nebuvo tragiška. Esą reikėjo jį tiesiog sutvarkyti, o vienintelis nuostolis, kurį padarė Gleytono draugai, – sudaužyta stalinė lempa.

„Buvo toks incidentas. Iškvietėme vieną firmą ir ji viską sutvarkė. Viskas buvo purvina, sudaužyta stalinė lempa. Aš pati netvarkyčiau. Firma viską sutvarkė, mes nupirkome stalinę lempą“, – pasakojo B.Vilkina.Brazilai bute buvo kelias dienas ir pasilinksmino, – švelnino B.Vilkins.

Atlikėja negalėjo atsakyti, kaip brazilai taip galėjo sujaukti namus. Pasak Beatos, jie nevartoja alkoholio ir vakarėlių nerengia, tačiau namuose buvo sumanę pasimėtyti kamuoliu.

Vaizdelis pribloškė

„Įdomiausia, kad tie Gleytono draugai brazilai yra evangelikų tikėjimo. Jie visiškai negeria. Gleytono draugai tiesiog netvarkingai gyveno. Buvo viskas sumesta, o vienas prisipažino kad lempa buvo sudaužyta kamuoliu“, – sakė Beata.

„Funky“ dainininkė pasakojo, kad ne viskas taip baisu, kaip buvo kuždamasi, tačiau neslėpė, jog grįžusi iš užsienio ir pravėrusi buto duris buvo priblokšta.

„Pirmas įspūdis tikrai buvo nekoks. Buvo baisiai netvarkinga, vos įėjusi sušukau: „Aaaaa, kas čia?!“ – pasakojo B.Vilkins.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius