-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apvogtas Raigardo Tautkaus „šampaninio“ Kauno choro narys

Apvogtas Raigardo Tautkaus „šampaninio“ Kauno choro narys – tarp pavogtų daiktų šampaninis kostiumas ir rankų darbo koncertiniai batai. Choras penktadienio vakare į koncertą vyks, tačiau nukentėjęs choro narys Povilas pasirodys tik tuose numeriuose, kurių kostiumai buvo likę choro drabužinėje Kaune.
Raigardas Tautkus ir Kauno choras
Raigardas Tautkus ir Kauno choras / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Kauno konservatorijoje besimokantis Povilas, vasarą į Raigardo Tautkaus šampaninio choro gastroles atvykdavo iš gimtinės. Vaikinas dar neturi teisės vairuoti automobilio, tad iš Ukmergės į Kauną vykdavo visuomeniniu transportu, o neretai ir su nepažįstamaisiais, kurie pažinę šampaninio choro narį mielai pasisiūlydavo nuvežti ne tik į Kauną, bet į choro išvykimo vietą.

Kaip teigiama pranešime spaudai, pastarojo penktadienio kelionė, nebuvo tokia maloni, o maloniai stotyje pasisiūlęs pavėžėti žmogus buvo . „Man stotyje laukiant autobuso į Kauną priėjo žmogus ir pasiūlė pavežti. Tai buvo ne pirmas kartas, todėl neabejodamas sutikau, nes per tokius karščius kelionės autobusu išties yra pernelyg varginančios. Man Kaune išlipus iš automobilio, vairuotojas užsirakino dureles ir nurūko neregėtu greičiu. O aš ir likau stovėti be daiktų, pinigų, o svarbiausia be šampaninės aprangos. Pakirto kojas, rankas, net numerio nepamenu“, – sunerimęs pasakojo choristas Povilas.

„Chorų karų“ projekte išgarsėjęs Raigardo Tautkaus suburtas ir vadovaujamas šampaninis Kauno choras per savaitę net du tris kartus koncertuoja visoje Lietuvoje. Be to, intensyviai rengia naują Kalėdų programą, ruošiasi gastrolėms užsienyje, todėl yra siuvama gausybė naujų sceninių kostiumų.

„Mūsų choras išsiskiria iš gausybės atlikėjų, nes mes tarytum mažas teatras. Su gausybe sceninių kostiumų, tačiau šampaniniai yra pagrindiniai. Audinį, buvome užsisakę prieš „Chorų karus“ ir dabar prireiks gero, mėnesio, kad Povilas ir vėl galėtų lipti į sceną su kitais choristais. Taip išėjo, kad prie mūsų choro prisijungė dar šeši nauji žmonės, todėl sunaudojom rezervinį audinį. Būtume labai dėkingi, kad bent kostiumą grąžintų, batus jau užsakėme, juos Povilas turės po savaitės. Labiausiai mus nudžiugino Kauno policija, jie sakė dės visas pastangas, kad nelemtasis juodos spalvos Ford Focus automobilis būtų surastas. Beveik garantavo, nes ta gatvė, kurioj choristas viską prarado yra filmuojama“, – kalbėjo Kauno choro vadybininkė Žaneta Daubarytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius