Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar tiktų J.Smoriginui V.Pauliukaičio ūsai?

Būti „ūsuotam“ ar nebūti? Štai, kur klausimas, kai kalbame gana subtilia ir vyrų vis dar privengiama tema apie užklupusį prostatos vėžį. TV6 šį kartą apie akcijos atributą „ūsus“, apie madą ir socialinių projektų materialinę paramą kviečia atsakyti neiškiriamąjį, šimtui žmonių pasipiktinimą, bet kartu ir didžiausias simpatijas keliantį TV3 laidos „Šok su manimi“ komisijos narių Vytenio Pauliukaičio ir Jurijaus Smorigino duetą.
Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas / LNK nuotr.

Apie ūsus abu vyrai turi skirtingą nuomonę. Trisdešimt penkerius metus ūsus nešiojančiam V.Pauliukaičiui ši vyriška puošmena asocijuojasi su prabanga, tuo tarpu J.Smoriginui – su tingumu.

Į klausimus atsako Jurijus Smoriginas:

Vienoje „Šok su manimi“ laidoje pasirodėte užsiauginęs vadinamąją kelių dienų barzdą. Ar dažnai mėgstate eksperimentuoti su savo išvaizda?

Gyvenu labai intensyvų ir kūrybingą gyvenimą, tad kartais ir nelieka laiko savimi pasirūpinti. Nors keisti savo išorę mėgstu, nes esu emocionalus ir išradingas žmogus, vis tiek jokiu būdu nesivaikau mados. Tą palieku tiems, kurie gyvenime siekia būti panašūs į visus.

Gal pastebėjote, kad šiuo metu ūsai pasidarė vis populiaresni. Ar jūs sekate madą ir jei ūsai, tarkim, šiandien yra populiarūs, jūs žūtbūt juos skubėtumėte užsiauginti?

O ne, šito tikrai nepastebėjau. Dabar vyrai dažniausiai depiliuojasi, nešioja mažas rankines ir nori būti panašūs į silpnąją lytį. Ir tikrai nenorėčiau aklai sekti mados avantiūristų nustatyto stiliaus diktato.

Kaip manote, ar Vytenis Pauliukaitis ryžtųsi savo vešlius ūsus iškeisti į trijų dienų barzdą?

Manau, kad ne – jis per daug didelis narcizas ir egoistas.

Į klausimus atsako Vytenis Pauliukaitis:

Rodos, šis atributas šiuo metu kaip virusas plinta tarp kino aktorių ir žinomų pasaulio žvaigždžių. Ar dėl to jaučiatės madingas?

Ūsų mada tai ateina, tai praeina, taigi šiuo metu nesijaučiu madingesnis nei prieš trisdešimt penkerius metus. Mano ūsų egzistencija nuo mados nepriklauso.

Ar vyro ūsai reikalauja daug priežiūros?

Ūsus prižiūrėti reikia kaip ir dantis, plaukus ar kitas kūno dalis, be priežiūros palikti ūsai virsta šluotomis ar vilnoniais siūlais.

Ar palaikote socialines idėjas ir manote, kad sunkiomis ligomis susirgę žmonės vertina  aplinkinių solidarumą?

Visada stengiuosi būti dėmesingas ir pagal aplinkybes padėti į nelaimės glėbį pakliuvusiam, juo labiau – susirgusiam. Tai žmonijos priedermė. Svarbu, kad solidarumas reikštųsi realia pagalba, o ne vien tik aimanomis ir tuščiais žodžiais, ar vaidyba – „ai, kaip aš jus užjaučiu“...

Kaip manote, ar Jurijui Smoriginui tiktų tokie ūsai kaip jūsų?

Aišku, kad ne. Ir jis tą pats tikriausiai žino. Priešingu atveju – jau seniai tokius kaip mano ūsus būtų užsiauginęs. Jis juk taip trokšta būti madingas, o ūsai dabar kaip tik „grįžo“ į madą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius