Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aras Vėberis: muzika jau esu sotus

Neseniai 38-ąjį gimtadienį atšventęs Aras Vėberis vėl švenčia. Šį kartą – savo „kūdikio“, socialinio portalo, gimtadienį. Apie tai, kokios mintys sukasi galvoje ir kas teikia malonumo, kalbamės su muziką į verslą iškeitusiu A.Vėberiu.
Aras Vėberis
A.Vėberis sako visada daręs tik tai, kas jam teikia malonumą. / „Scanpix“ nuotr.

Šiandien švenčiamas frype.lt gimtadienis? Ką jums reiškia šis portalas, kuriam vadovaujate?

Iš pradžių tai buvo ne verslas, o labiau azartas, smalsumas ir noras išbandyti, ar šis portalas tiks Lietuvai. Atėjimas į rinką nebuvo lengvas, nes konkurencija buvo nemaža – iš šiuo metu esame jauniausias socialinis tinklas Lietuvoje. Dabar man portalas viskas vienoje krūvoje: ir verslas, ir hobi, ir laisvalaikis, ir darbas.

Scenoje praleidau mažiausiai 12 metų ir man to gana. Tikrai nežadu grįžti.

Kodėl pasitraukėte iš scenos? Ji jums neartima ar tiesiog taip susiklostė aplinkybės?

Iš scenos pasitraukiau prieš aštuonerius metus. Joje praleidau mažiausiai 12 metų ir man to gana. Tikrai nežadu grįžti į sceną. Viskam yra pradžia, viskam – galas. Tegul tai lieka mielu prisiminimu. Žinoma, per šiuos metus buvo ir gero, ir blogo.

Dabar studijuojate Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Ar sunku buvo grįžti prie studijų ir ar lengvai pavyksta joms rasti laiko?

Magistro studijas baigsiu jau už savaitės. Žinoma, buvo labai sunku prisiversti grįžti prie mokslų, kai tau jau virš 30-ies. Turėjau galimybę grįžti į Vilniaus universitetą, kur esu sustabdęs Ekonomikos studijas, tačiau nenorėjau. Viską pradėjau nuo nulio – stojau į Lietuvos muzikos ir teatro akademiją. Čia baigiau bakalaurą, o neužilgo ir magistrą.

Ar gyvenimą dar žadate sieti su muzika, ar labiau linkstate į verslo pusę?

Ne. muzika esu jau sotus. Tačiau aš puikiai pritaikau savo specialybę frype.lt. Juk būtent čia yra didžiausia lietuviškos muzikos bazė, būtent mūsų uždarame tinklapyje prisiregistravę daugiausiai muzikantų, prodiuserių, žmonių iš leidybinių kompanijų.

Ką gyvenime mėgstate veikti labiausiai? Kodėl?

Tiesiog gyventi. Tačiau aktyviai. Pasyvus gyvenimas man yra nepriimtinas nei pagal mano charakterį, nei pagal zodiako ženklą. Manau, kad pagrindinė sąlyga yra ta, kad bet kokia veikla žmogui gyvenime teiktų malonumą. Būtent dėl to nepasinaudojau proga tęsti studijas, o pradėjau studijuoti tai, ką iš tikrųjų mėgstu. Gal man pasisekė, tačiau gyvenime aš visada dariau tai, ką mėgstu.

Pasiūlykite antikrizinį receptą mūsų skaitytojams.

Asmeniškai manęs krizė nepalietė. Manau, kad visos krizės ateina ir išeina. Juk tai ne pirmoji krizė Lietuvoje. Juo labiau, kad Lietuvoje tikrai nėra taip jau blogai. Reikėtų tiesiog stengtis pragyventi šį laikotarpį ir išlikti optimistiškais.

Ką veiksite šį savaitgalį?

Švęsiu Frype.lt gimtadienį, o paskui prisėsiu prie magistrinio darbo, kurį turiu atiduoti jau kitą savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius