Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Areštuota dainininkės Birutės Petrikytės turto už milijoną litų

Dainininkę Birutę Petrikytę ir jos vyrą Igorį Karžickį užgriuvo finansiniai nemalonumai, praneša portalas delfi.lt. Į teismą kreipęsis Medicinos bankas vienašališkai nutraukė sudarytą sutartį ir pareikalavo grąžinti milijoną litų. Kad reikalavimas būtų užtikrintas, buvo areštuotas dainininkės šeimos turtas.
Birutė Petrikytė
Birutė Petrikytė / Asmeninio albumo nuotr.

Lietuvos apeliacinis teismas ketvirtadienį paskelbė, kad B.Petrikytės, I.Karžickio ir jų vadovaujamos bendrovės „Birutės uostas“ turtui pritaikytos laikinosios apsaugos priemonės yra pagrįstos. Į Vilniaus apygardos teismą kreipėsi Medicinos bankas, iš dainininkės, jos vyro ir „Birutės uosto“ prašantis solidariai priteisti milijoną litų negrąžinto kredito bei palūkanas.

Kaip teismui nurodė bankas, atsakovų skola ieškovui 2010-ųjų balandžio 15-ąją buvo 1 mln. 123 tūkst. eurų (3 mln. 877 tūkst. Lt), nors banko naudai įkeistų daiktų vertė gegužės 17-ąją tebuvo 2 mln. 462 tūkst. Lt.

Bankas siekia prisiteisti tą skolos dalį, kuri nėra užtikrinta nekilnojamojo turto hipoteka, todėl prašė taikyti laikinąsias apsaugos priemones, praneša delfi.lt.

Dainininkė su vyru žada kreiptis į teismą su priešieškiniu dėl vienašalio kredito sutarties nutraukimo pripažinimo neteisėtu, nes ji esą nutraukta nepagrįstai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius