-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangos lenktynės: išrinkta nominacijos „Miss Racing Internetas“ nugalėtoja

Grožis ir azartas yra neatsiejama lenktynių dalis. Su šiuo šūkiu šiais metais startavo „Miss Racing“ konkursas. Vilniuje ir Palangoje įvykusiuose konkurso pusfinaliuose buvo atrinkta viso 22 pretendentės, iš kurių 17 paklius į didįjį finalą. Tai simboliškas skaičius – tiek metų vyksta „ENEOS 1006 km“ lenktynės.
„Miss Racing Internetas“ dalyvės
„Miss Racing Internetas“ dalyvės / „Miss Racing“ nuotr.

„Kur galingi varikliai, greiti ir šaunūs vyrai, ten ir gražios merginos. Todėl pirmą kartą nutarta surengti tikrą rimtą konkursą. Šio šaunaus konkurso tikslas išrinkti kitų metų „ENEOS 1006 km“ lenktynių „veidą“, – sakė „Miss Racing“ idėjos autorė ir pagrindinė organizatorė Asta Jonušienė.

16 pretendenčių bus atrinktos regioninių atrankų metu, o vieną išrinks Žmonės.lt skaitytojai, kurie balsuos specialioje nominacijoje „Miss Racing Internetas“.

Dėl „Miss Racing Internetas“ titulo varžosi 22 merginos nuo 18 iki 27 metų iš įvairių Lietuvos miestų: Vilniaus – 7, Kauno – 4, Palangos – 3, Klaipėdos – 4, Šilutės – 3, Panevėžio – 1.

Kviečiame balsuoti ir išrinkti „Miss Racing Internetas“ nugalėtoją. Balsavimas vyko iki liepos 22 d. Nugalėtoja bus apdovanota liepos 23 dieną Palangoje.

„Miss Racing Internetas“ nugalėtoja pateks į „Miss Racing“ konkurso finalą, kuris vyks Palangoje liepos 21-23 dienomis „ENEOS 1006 km lenktynių“ metu. Taip pat ji bus apdovanota žurnalo „Žmonės“ metine prenumerata.

Konkurse „Miss Racing“ merginos bus apdovanotos įvairiose nominacijose: bus išrinktos I ir II vicemis, „Mis elegancija“, „Mis publika“, „Mis foto“, „Mis lenktynininkų favoritė“.

Pagrindinė nugalėtoja – „Miss Racing“ – taps kitų metų „ENEOS 1006 km lenktynių“ veidu ir kartu su dar dviem merginomis bus deleguota į Belgiją, į Zolder trasą – ten vyks 24 val. lenktynės, kuriose jos atstovaus belgų lenktynininkų komandai kaip lenktynių merginos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius