-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artūras Butkevičius su sužadėtine Viktorija Mauručaite Kaune atidarė stiklu ir veidrodžiais spindintį klubą

Dainininkės Viktorijos Mauručaitės (35) ir jos sužadėtinio Artūro Butkevičiaus (45) gyvenime rugsėjo 7-oji tapo dar viena svarbia data. Būtent šios dienos vakarą vyko naujo porai priklausančio naktinio klubo Kaune „Crystal Club“ atidarymas. Klubinėtojai ta proga sulaukė staigmenos – pasaulinio garso didžėjaus DJ Sash pasirodymo.
Viktorija Mauručaitė ir Artūras Butkevičius
Viktorija Mauručaitė ir Artūras Butkevičius / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Pramogų zona įkurta neįprastoje laikinosios sostinės vietoje – miegamajame rajone. Šilainiuose esantis laisvalaikio ir pramogų centras „Oazė“ kauniečiams labiau žinomas kaip vieta, kur yra sporto klubas, baseinas, jogos studija. Nuo šiol tai taps dviejų įstaigų, priklausančių V.Mauručaitei ir A.Butkevičiui, namais.

Darbo dienomis ir retsykiais savaitgaliais 1000 kvadratinių metrų plote veiks „Renginių oazė“. Tai erdvė, kurioje vakarais bus rengiami spektakliai, koncertai, šou ir kiti pasirodymai. „Renginių oazės“ atidarymas numatytas rugsėjo 11-ąją dieną, kuomet scenoje pasirodys „Keistuolių teatro“ aktoriai.

Tuo tarpu penktadienio ir šeštadienio vakarais erdvė įgaus kitą pavidalą ir taps „Crystal Club“. Naktinio klubo interjero akcentas – stiklas ir veidrodžiai. Vieną instaliaciją, kurios, atėjus į pasilinksminimų zoną, neįmanoma nepastebėti, kūrė skulptorius ir juvelyras Vitalijus Čepkauskas.

„Crystal Club“ sukasi ir bene didžiausias Lietuvoje veidrodinis gaublys. Skaičiuojama, kad interjere panaudota apie 5000 skirtingo dydžio veidrodėlių.

Vakaro akimirka
Vakaro akimirka

V.Mauručaitė portalui Žmonės.lt pasakojo, kad po dukters Angelos gimimo buvo pradėjusi mąstyti apie pasitraukimą iš pramogų verslo, ramesnį tempą. Prieš pusantrų metų gimusi mažylė tapo priežastimi, įtakojusia V.Mauručaitės norą vakarus ir naktis leisti ne prieš beveik ketverius metus atidarytame naktiniame klube „Embassy“, o namuose.

Tačiau jos planus rinktis ramesnį gyvenimo būdą pakeitė šį pavasarį sužadėtinio suregzti planai atidaryti dar vieną naktinio gyvenimo oazę. „Artūras sugalvojo atidaryti dar vieną naktinį klubą ir įklampino mane“, – juokėsi V.Mauručaitė.

Moteris palankiai priėmė idėją naktinį klubą atidaryti ne Kauno centre, o miegamajame rajone. Pasak dainininkės, Šilainiuose gyvena daugybė kauniečių, kurie greičiausiai mielai teiks pirmenybę kokybiškam pasilinksminimui arčiau namų.

Dainininkė, pati ne vienerius metus gyvenusi Šilainiuose, pabrėžė, jog tai ne miegamasis, o gyvenamasis rajonas. Ji įsitikinusi, kad į Šilainius, esančius netoli greitkelio Vilnius-Klaipėda, pasilinksminti atvažiuos ir žmonės iš rajono, kitų miestų.

V.Mauručaitė sakė, kad dabar vakarais su sužadėtiniu teks vis dažniau išsiskirti, nes teks darbuotis ir „Embassy“, ir naujojoje pramogų erdvėje. „Kuris į kurį klubą važiuosime? Mesime kapeiką!“, – juokdamasi sakė V.Mauručaitė.

Ji tvirtino nebijanti palikti mylimojo be priežiūros, nes pasidairyti į merginas jis gali ir greta esant sužadėtinei. „Gyvensime įtemptai, aktyviai, budriai. Bet juk tai įdomu!“, – sakė V.Mauručaitė.

DJ Sash!
DJ Sash!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius