Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Asta Valentaitė prabangiam vakarėliui vėl puošėsi juodai: „Prisipažinsiu, labai skubėjau“

Stilistė, modelis Asta Valentaitė trečiadienio vakarą leido Olgos Wiseman knygos „Grožio galia“ pristatyme. Ištaigingame vakarėlyje žinoma moteris pasirodė vilkėdama juodą klasikinio stiliaus kostiumėlį.
Asta Valentaitė
Knygos „Grožio galia“ pristatymo akimirka / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Nors dalis A.Valentaitės gerbėjų galėtų pagalvoti, kad toks drabužių pasirinkimas – tarsi Astos padėtas taškas „M.A.M.A suknelių kare“, į kurį ji įsivėlė su stiliste Agne Jagelavičiūte, Žmonės.lt Asta sakė tokį garderobą pasirinkusi atsitiktinai. 

O.Wiseman knygos „Grožio gale“ pristatymas vyko prabangiame Vilniaus viešbutyje „Stikliai“. Čia susirinko gausus žinomų moterų būrys. Renginio nepraleido ir A.Valentatė. 

Taip jau sutapo, kad šio vakarėlio išvakarėse A.Valentaitė susiginčijo su kolege stiliste Agne Jagelavičiūte, jųdviejų diskusiją lėmė ant raudonojo kilimo M.A.M.A. apdovanojimuose A.Valentaitės pademonstruotas įvaizdis.

Žmonės.lt nuotr./Asta Valentaitė, Agnė Jagelavičiūtė ir Kęstas Rimdžius
Asta Valentaitė, Agnė Jagelavičiūtė ir Kęstas Rimdžius

A.Jagelavičiūtė pareiškė, kad A.Valentaitės pasirinkta juoda Juozo Statkevičiaus suknelė – nebuvo tinkamas įvaizdžio sprendimas arenoje vykusiam renginiui. A.Valentaitė atrėžė, kad jos suknelė šio renginio raudonajam kilimui buvo itin tinkama. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Agnės Jagelavičiūtės sukritikuota Asta Valentaitė atkirto: „Sėkmės ugdant skonį ir tobulėjant“

Nors vėliau moterys susitaikė ir sakėsi tiesiog padiskutavusios apie stilių, A.Valentaitė trečiadienį į vakarėlį atėjo vėl apsirengusi juodai. Ar tai ne savotiškas pareiškimas?

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Asta Valentaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Asta Valentaitė

„Prisipažinsiu: labai skubėjau. Ką tik turėjau fotosesiją... Reikėjo greitai susiruošti, todėl šis sprendimas buvo labai skubotas. Tikrai daug negalvojau, nes pasiruošti turėjau per 20 minučių. Nesigilinau, ar reikėtų kam nors atsakyti. Taškas ten jau padėtas. Nebuvo jokio karo, tik diskusija apie stilių. Padiskutavome, išsakėme savo nuomonę ir viskas“, – Žmonės.lt sakė Asta.

Kadangi vakarą ji leido grožio renginyje, Žmonės.lt A.Valentaitė papasakojo, kokią moterį pati vadintų gražia. 

„Man graži moteris išsiskiria ne vien išore. Mano dėmesį patraukia ta, kuri spinduliuoja žavesį, eleganciją, inteligenciją. Tai – mano moters idealas: geros manieros, mokėjimas bendrauti, gestai. Žinoma, išorinis grožis irgi svarbu: prižiūrėta oda, plaukai. Svarbu visuma. Nesureikšminu moters figūros – ji gali būti ir pilnesnė, tačiau jei tik spinduliuoja žavesį, ji graži“, – svarstė A.Valentaitė. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Knygos „Grožio galia“ pristatymo akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Knygos „Grožio galia“ pristatymo akimirka

Ar tų manierų, elegancijos, žavesio galima išmokti? „Pradedu suvokti, kad to neišmoksi. Taip, galima įgauti tam tikrų manierų, sužinoti, kaip reikia elgtis, bendrauti. Bet vis tiek bus ta situacija, kai primityvumas ir mužikiškumas, jei taip galima sakyti, išlįs. Galima vaidinti didžiausią damą, bet jei pasisakymuose ar poelgiuose išlenda netinkamos manieros, tai ir parodo, kad viskas tėra žinojimas, kaip elgtis“, – sako stilistė. 

Į klausimą, kokia jos pačios grožio paslaptis, A.Valentaitė atsako įdėmiai pagalvojusi: „Dažniausiai aplinkiniai man sako, kad esu labai moteriška, spinduliuoju žavesį. Tai liečia mano minėtas manieras, eleganciją. O visa kita... Svarbu, kaip prižiūri odą, plaukus, kur kerpiesi, šukuojiesi, kokiomis procedūromis kliauniesi...

Pati dažnai pastebiu gražias moteris: ir nužiūriu, ir žaviuosi, ir paklausiu, kaip ir ką naudoja. Kai klausia mano paslapties, atsakau paprastai: mityba, geros kosmetikos priemonės ir labai daug geriamo vandens. Jis – vienas svarbiausių dalykų siekiant gražios odos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius