Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Valentaitė: „Šiuo metu aš atostogauju“

Pastaruoju metu rečiau žiniasklaidos akiratyje šmėžuojanti Asta Valentaitė neatsispyrė pagundai viename sostinės vakarėlių apsilankyti kartu su bičiuliu Mantu Petruškevičiumi.
Asta Valentaitė
Asta Valentaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Asta Valentaitė

Nors šis žiniasklaidą dažnai palepina vienu kitu šmaikščiu žodžiu, ar pasipasakoja, ką nuveikęs, A.Valentaitė daug atskleisti apie tai, kuo šiuo metu užsiima, nepanoro. Praėjusiais metais šokių projekte „Šok su manimi“ trumpai pasirodžiusi manekenė slapukavo, paklausta, ar ateityje neplanuoja pasirodyti vienoje ar kitoje televizijoje.

„Dar kol kas neatskleidžiu jokių planų, nors jų tikrai yra. Kai bus patvirtinta, aišku, papasakosiu“, – sakė jauna moteris. Ji teigė pastaruoju metu laiką leidžianti Vilniuje ir kartas nuo karto pakeliaujanti.

„Šiemet man kelionių metas. Apskritai metai įdomiai prasidėjo – negaliu nieko planuoti į priekį, nes viskas pavyksta ekspromtu. Žinoma, taip ir yra smagiausia. Šiemet netikėtumų buvo tikrai daug“, – šypsojosi A.Valentaitė. Tiesa, plačiau pasakoti, kas ir kaip ją nustebino, ji nenorėjo.

Ilgą laiką moteris žiniasklaidos buvo vadinama ne tik manekene, bet ir verslininke. Pasiteiravus, ar ją vis dar galima taip vadinti, A.Valentaitė juokėsi. „Vadinkite mane Asta Valentaite. Aš tiesiog panelė Asta Valentaitė. Kai ką nors veiksiu, tikrai sužinosite. Šiuo metu aš atostogauju“, – šypsojosi ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius