-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Astos Valentaitės mėgstamiausi – Mykonos sala ir San Tropezas

Verslininkė bei manekenė Asta Valentaitė dievina atostogų metą. Jos kasdieninį gyvenimą lydi didelis užimtumas, tad atėjus vasarai moteris džiaugiasi, jog pagaliau išaušo valanda, kuomet nors kuriam laikui visi darbai liks užnugary, o rutiną pakeis nenuspėjami nuotykiai.
Asta Valentaitė
Asta Valentaitė / BFL/Karolio Kavolėlio nuotr.

„Atostogos... Man ypatingas metas, kuomet kaip išmanydama stengiuosi atgaivinti sielą ir kūną, kad pailsėjusi vėl galėčiau imtis savo mėgstamos veiklos. Mano gyvenimo ritmas yra intensyvus, tad poilsio akimirkos yra svarbios. Dievinu atostogas, visi darbai lieka užnugary, mintyse įsivyrauja ramybė ir harmonija...“, – pasakojo A.Valentaitė.

Atostogauti šiai užimtai moteriai pavyksta tik vasarą. Poilsio metą Asta planuoja atidžiai: „Nesinori švaistyti brangių poilsio akimirkų, tad atostogoms dažniausiai renkuosi jau patikrintas vietas. Nemalonių siurprizų nesinori. Be to, visuomet teikiu pirmenybę šalims, kuriose gyvena kas nors iš pažįstamų. Tuomet garantuotas tiek poilsis, tiek autentiškas naujos šalies pažinimas.“

Liaupsina Mykonos salą

Vienas mėgstamiausių A.Valentaitės kurortų – Graikijos Mykonos sala. „Ši sala yra stilinga ir puiki vieta atostogoms praleisti. Poilsis Mykonos saloje nenuviltų tiek išsiilgusiųjų ramybės, tiek linksmybių ieškotojų. O ir populiariosioms „Graikiškoms salotoms“, pagamintoms pačioje Graikijoje, neprilygs jokioje kitoje šalyje paruoštas patiekalas tuo pačiu pavadinimu. Į šią salą su malonumu grįžtu vėl ir vėl“, – pasakoja gražioji verslininkė.

Dar vienas pamėgtas Europos miestas, kuriame A.Valentaitė mėgsta apsilankyti – San Tropezo kurortas Prancūzijoje. „Gražūs žmonės, puikus maistas, stilinga bei energija pulsuojanti atmosfera... Visa tai ir dar daugiau gali pasiūlyti šis kurortas“, – įspūdžiais dalinasi Asta. Ir nors daugeliui gali atrodyti, jog šis miestas patrauklus tik linksmybių mėgėjams, A.Valentaitė teigia, kad jame koja kojon žengia tiek ramus bei tingus poilsis, tiek audringi ir smagūs vakarėliai.

Svajonėse – Indija

Verslo reikalais Astai teko aplankyti daugybėje šalių, tačiau viena iš vietų, kuriose ji dar nesilankė, o labai norėtų – tai Indija. „Nors atrodytų, jog šioje šalyje pailsėti ne taip paprasta, nes čia klesti skurdas ir nepriteklius, iš Indijos žmonės grįžta atgavę dvasinę pusiausvyrą ir tarsi žvelgdami į viską kitomis akimis. Magiškas kraštas, tikiuosi, jog jame apsilankysiu ir aš“, – viliasi Asta Valentaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius