Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Astos Valentaitės reklamuoto restobaro atidaryme – garsenybių šėlionės ir dolerių lietus

Ketvirtadienio vakarą sostinės Vilniaus gatvėje duris atvėrė restoranas ir baras viename „WallStreet Avenue“. Susirinkusieji į iškilmingą vakarą pirmieji įvertino naują pasilinksminimų vietą mieste.
Asta Valentaitė, Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai, Monika Šalčiūtė
Asta Valentaitė, Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai, Monika Šalčiūtė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Kviestiniams vakaro svečiams organizatoriai parūpino specialius kvietimus – „obligacijas“. Šis kvietimų sumanymas – ne atsitiktinis. Daugeliui ne paslaptis, kuo prekiauja Volstrito biržos makleriai.

Į šventinį atidarymą atvyko būrys svečių, tarp jų – Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai, Laura Navikaitė ir Rytis Žvagulis, šokėjas Vytautas Mackonis, laidų vedėja Ugnė Galadauskaitė, papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė ir kiti.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„WallStreet Avenue“ atidarymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai

Renginiui įpusėjus į jį atvyko ir Asta Valentaitė. Asta dar prieš restobaro atidarymą dalyvavo įvaizdinėje kampanijoje – įsiamžino fotosesijoje.

O ketvirtadienio vakarą pasipuošusi trumpa, tviskančia suknele ji fotografams pozavo greta gigantiško buliaus, stovinčio restobare.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„WallStreet Avenue“ atidarymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Asta Valentaitė

Bulius atkartoja garsiąją Volstrito skulptūrą, kuri, tikima, nešą sėkmę: patrynus buliaus snukį, ragus ir sėklides viliamasi norų išsipildymo.

Vakarėlyje svečiai galėjo ne tik išbandyti savo laimę, bet ir pajusti, ką reiškia iš dangaus krentantys pinigai. Čia nuo lubų ant susirinkusių galvų buvo iššauti keli konfeti ir pabiro... tikrais doleriais.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„WallStreet Avenue“ atidarymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„WallStreet Avenue“ atidarymo akimirka

Lankytojams restobaro durys bus atvertos nuo penktadienio. Čia šeimininkausiantis 4 restoranų virtuvių šefas Montvydas Kazlauskas yra pasakojęs, kuo stebins savo svečius.

„Mūsų fontanėlyje plaukios omarai. Jei virtuvėje bus pasibaigę švieži, o lankytojai pageidaus skanauti omarų, gaudysime juos savo fontane ir kepsime. Pasiūlysime ir ryklienos mėsainių“, – kalbėjo M.Kazlauskas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./„WallStreet Avenue“ atidarymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Laura Navikaitė ir Rytis Žvagulis

Prie naujojo projekto prisijungė ir vakarėliuose netradiciniais sprendimais garsėjantis populiarus didžėjus Audrius Kolesnikovas, geriau žinomas kaip Driule XL.

„Man patikėtos kūrybos direktoriaus pareigos, pagrindinė man tekusi užduotis – viską kaip įmanoma sušiuolaikinti. Mūsų idėja – Volstrito pateikimas savaip. Kalbant apie naktinę programą, mane labai įkvėpė Dubajaus ir Paryžiaus kultūra. Įgytas patirtis perteiksiu čia“, – pasakojo didžėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius