Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Astrologai sutartinai tvirtina: „Zvonkai neišsiskirs!“ (papildyta birželio 25 d.)

Pramogų pasaulio šulų Natalijos ir Deivydo Zvonkų skyrybos neabejotinai bus viena iš pagrindinių 2010 metų pramogų pasaulio sensacijų. Ši žinia sukrėtė visą Lietuvą ir nerimsta iki šiol. Tačiau kol kas šioje istorijoje nesudėti visi taškai ant „i“. „Privatu!“ ėmėsi tyrimo ir visą savaitę kruopščiai rinko detales.
Natalija ir Deivydas Zvonkai
Natalija ir Deivydas Zvonkai / Žurnalo "Privatu" viršelis

Vardas, pavardė: Deivydas Zvonkus.
Gimimo data, vieta: 1977 11 06, Klaipėda. 32 m.
Šeima, kurioje gimė: mama Janina yra žurnalistė, o tėvas Donatas, miręs 1996-aisiais, visą gyvenimą dirbo vairuotoju; turi vertėju dirbantį brolį Romą.
Šeiminė padėtis: šiuo metu vyksta skyrybų procesas.
Veikla: profesionalus muzikos kūrėjas ir atlikėjas.

Vardas, pavardė: Natalija Zvonkė.
Gimimo data, vieta: 1983 02 05, Kaunas. 27 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvai Natalija ir Jonas dirba prekyboje; turi seserį Kristiną.
Šeiminė padėtis: šiuo metu vyksta skyrybų procesas.
Veikla: grupės YVA lyderė.

Apie Natalijos ir Deivydo galimas skyrybas jau kurį laiką šnabždėjosi ir žurnalistai, ir garsenybių bičiuliai, tačiau tokių kalbų niekas nevertino pernelyg rimtai, mat daug pramogų pasaulio porų neišvengė panašių gandų. Kai portalui „Delfi“ Natalija ir Deivydas patvirtino pradėję skyrybų procesą, visi puolė aiškintis šeimos griūties priežastis.

Kaip ir buvo galima tikėtis, aplinkiniai šnabždėjosi apie neištikimybę. Buvo teigiama, kad savo ypatingą meilę ir kūrybinį potencialą moterims mėgstantis demonstruoti Deivydas ir vėl pasuko į kairę, o tai neva perpildė Natalijos kantrybės taurę. Pagrindine įtariamąja buvo įvardyta talentinga muzikos tekstų kūrėja, įvairių LNK projektų bendradarbė Raimonda Katiliūtė (24). Tačiau mergina kratosi šeimos ardytojos etiketės ir sako nenumananti, kodėl būtent ji buvo įpainiota į šį skandalingą įvykių sūkurį. „Man labai įdomu, kas ir ką apie mane šneka“, – su „Privatu!“ pokalbį pradeda Raimonda – ministerijos darbuotojos ir vieno iš talentingiausių Lietuvos smuikininkų dukra.

Raimonda, žmonės kalba, kad su D. Zvonkumi esate pora ir kad jūsų draugystė trunka...

Šiaip jau penkerius metus – tiek tą žmogų pažįstu.

G. Žilinsko nuotr./Deivydas ir Natalija Zvonkai
G. Žilinsko nuotr./Deivydas ir Natalija Zvonkai

Natūralu, kad pasigirdo kalbų, jog esi Natalijos ir Deivydo skyrybų priežastis...

Šiandien žmonės kalba, kad aš su D. Zvonkumi, rytoj sakys, kad su Davidu Beckhamu, vėliau šnekės, kad Afrikoje sninga ir kad Andrius Ūsas mirė nesmurtine mirtimi. Žmonės turi burnas, todėl šneka ir tuo naudojasi. Aš pagrindo pasklisti tokioms kalboms nedaviau ir artimiausiu metu turbūt to nebus. Galiu paneigti – ne, mes su D. Zvonkumi nesame pora!

Tačiau kodėl žmonės taip kalba? Nejaugi be jokio pagrindo?

Nežinau, čia tų žmonių reikėtų paklausti. Tačiau aš nemanau, kad tokie asmenys apskritai egzistuoja. Tiesiog visiems reikia kažką kalbėti. Nežinau, kodėl aš esu apkalbų objektas. Gal žmonės tarp manęs ir Deivydo įžvelgia panašumų, nes mes dirbame tokį patį darbą?

Vieni šaltiniai teigia, kad Deivydą jau supažindinai su savo šeima – mama Birute ir broliu Remigijumi. Tai tiesa?

Ką?! Čia tai wow! Geras (juokiasi)! Tikrai taip nėra. O Jėzus! Oho!

Kalbama, kad Deivydas ne tik susipažino, bet ir bendrauja su Tavo artimaisiais...

O dar nėra tokių kalbų, kad aš esu būsima D. Zvonkaus žmona?

Turi galvoje būsima Zvonkė?

Nebūtinai. Įvairią galūnę galima pridėti (šypteli). Dar kartą pakartosiu – tai netiesa.

Tu į šią istoriją žvelgi su humoru?

Ne. Istorijos, kai koks nors žmogus kaltinamas tapus skyrybų priežastimi, man neatrodo juokingos. Tiesiog tai net ne iš piršto, bet iš labai plono plauko laužta istorija. Man nemalonu, jog įpainiotas mano vardas, bet informacijos apie artimus santykius nepatvirtinu. Kad su šiuo žmogumi būnu kažkokiuose vakarėliuose ar bendraujame darbo reikalais, neneigiu.

Ar jauti iš D. Zvonkaus sklindančią simpatiją – ne kaip dainų kūrėjai, o kaip merginai?

Kaip kūrėjai tikrai jaučiu, bet kaip merginai – ne. Gal į viską reikėtų žvelgti giliau? Galėčiau išvardyti dar bent dešimt žmonių, kuriems pati jaučiu simpatiją. Ir tai nieko keista! Tačiau apie juos ir mane nerašo. Gal kažkokios antgamtinės jėgos veikia?

O Tu šiuo metu turi vaikiną?

Nekomentuosiu šito, tikrai nesakysiu. Galiu tik patvirtinti, kad jeigu turiu, tai D. Zvonkus jo nepažįsta (juokiasi)... Gal turiu, gal neturiu...

V. Ovadnevo nuotr./Raimonda Katiliūtė
V. Ovadnevo nuotr./Raimonda Katiliūtė

Kalbėjau ir su Tavo mama. Ji neigia asmeniškai bendraujanti su D. Zvonkumi...

Šalia D. Zvonkaus pavardės ir manąją galima rasti ant kompaktinių plokštelių viršelių. Niekada neslėpiau savo pažinties su Deivydu kaip su kūrėju ir asmeniu. Nežinau, turbūt iš viso nieko nereikėtų kalbėti, tačiau tokios istorijos paskui išverčiamos į kitą – nemaloniąją – pusę, ypač kai kalbama apie artimuosius, kurių niekas su tuo žmogumi nesieja... Kita vertus, tikrai mielai D. Zvonkų supažindinčiau su savo šeima, nes ji labai faina. Tačiau kol kas to nebuvo. Čia kažkokiais vestuvių varpais kvepia. Iš sacharino (šypteli).

Tiesa, kad Tu su Deivydu susitarei apskritai žiniasklaidai nekomentuoti šios istorijos?

Ne, netiesa. Aš su Deivydu nieko nesutariau.

Vadinasi, pastaruoju metu jūs nebendravote?

Na kaip... Mes visada bendravome ir dabar bendraujame. Jei atsirado kažkokių išpūstų reikalų, tai nereiškia, kad su Deivydu nebendrausiu. Labai tikiuosi, jog mus dar sies kūrybos, darbo reikalai.

O kaip vertini N. ir D. Zvonkų skyrybas ir kad viskas būtent dabar iškilo į viešumą?

Nevertinu niekaip. Šia tema nenoriu nieko kalbėti, nes tai ne mano reikalas.

Ar gali būti, kad žiniasklaidos atstovai apie jus turi kompromituojančios medžiagos – jūsų besibučiuojančių ar besiglamonėjančių nuotraukas?

Oi (juokiasi)! Būtų labai smagu, nes kažkas turėtų labai gerai mokėti naudotis super 3D technologijomis, padaryti montažą. Niekas negali turėti tokios medžiagos. To negali būti! Nebent animatoriai – tokiu atveju tapčiau animacinio filmo personažu (šypteli).

„Šiandien žmonės kalba, kad aš su D. Zvonkumi, rytoj sakys, kad su Davidu Beckhamu, vėliau šnekės, kad Afrikoje sninga ir kad Andrius Ūsas mirė nesmurtine mirtimi.“

Pokalbis su R. Katiliūtės mama

„Gal jie ir bučiavosi... Ką aš žinau?..“

Praėjusią savaitę susisiekėme ir su R. Katiliūtės mama ponia Birute. Vienoje ministerijoje dirbanti moteris neslėpė nuostabos sužinojusi apie dukteriai pažertus kaltinimus. Itin artimai su Raimonda bendraujanti ir kartu gyvenanti jos mama paatviravo žurnalui „Privatu!“.

Kas geriausiai dukrą pažįsta, jei ne mama. Ponia Birute, ar tiesa, kad Raimonda yra N. ir D. Zvonkų skyrybų priežastis?

Tikrai ne. Tie žmonės jau seniai gyvena atskirai. Skaičiau visus tuos straipsnius... Žinau, kad Natalija daugiausia laiko praleidžia ne Vilniuje, o Klaipėdoje.
Raimonda visą laiką gerai sutarė su D. Zvonkumi. Man ta žinia (apie dukters ir Deivydo romaną – aut. past.) buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus. Negaliu pasakyti, kad jie kažkur susitikinėja. Paprastai visada žinau, kur dukra eina, su kuo ir ką veikia. Dar nebuvo, kad Raimonda su Deivydu dviese eitų į pasimatymą ar kavinę. Kompanijose – taip, būna kartu, bet juk tuose bendruose vakarėliuose visko būna. Gal jie ir bučiavosi... Ką aš žinau?..

Vadinasi, jei Raimonda ir Deivydas būtų užmezgę romaną, Jūs apie tai žinotumėte?

Įsivaizduokite: jūs gyvenate su vaiku, kuris rezga romaną, o jūs apie tai nieko nežinote... Kai perskaičiau, kad Raimonda neva yra N. ir D. Zvonkų skyrybų priežastis... Čia santykiai jau seniai turėjo būti užsimezgę. Negali būti, kad kartą pasibučiavo ar pasiglamžė, kaip buvo rašoma, ir viskas.

Pasidalysiu informacija, kuri pasiekė „Privatu!“ redakciją. Mums pranešta, kad Deivydas su Raimonda iš tiesų yra daugiau nei bičiuliai, t. y. esą jie draugauja daugiau nei porą mėnesių...

Hmmm... Negaliu su ja pakalbėti, nes Raimonda išvažiavusi. Kita vertus, ką čia telefonu prikalbėsi. O kaip jūs įsivaizduojate (apie Deivydo ir Raimondos bendravimą – aut. past.)? Jie turėtų kartu vaikščioti, pas mus atvažiuoti... Manau, telefonu jie tikrai kalba, bet aš nežinau, apie ką.

Kitas mūsų informatorių teiginys – Raimonda jau supažindino Deivydą su Jumis ir Jūsų sūnumi, esą palikote jam nuostabų įspūdį...

Dar geriau! O Jėzus! Iš kur tokie dalykai? Aš Deivydą žinau, bet asmeniškai jo nepažįstu. Pasilabinome, kai buvau „Žvaigždžių duetuose“, sykį susitikome parduotuvėje.

Dėl to ir norėjau su Jumis pabendrauti, kad sudėtumėte visus taškus ant „i“, nes ši istorija ir Jus liečia.

Tai kažkoks košmaras. Man labai nemalonu.

Artimi tiek Deivydui, tiek Raimondai šaltiniai iš pramogų pasaulio, nepanorę viešinti savo pavardžių, šią situaciją vertina nevienareikšmiškai.
Pirmasis šaltinis tikina abejojantis, jog tarp R. Katiliūtės ir D. Zvonkaus liepsnoja karšta meilė. Esą tai gali būti tik trumpas aistros blyksnis, o ne ilgalaikis romanas. „Deivydas pasižymi savo ypatingu bendravimu: iš vakaro jis gali prisiekti amžiną meilę, o kitą rytą klausti, ką prikalbėjo. Raimonda – graži, sveika moteris, jai nestinga dėmesio, bet nemanau, kad jie turėjo lytinių santykių – tik bučinius ir glamones“, – tvirtina šaltinis ir priduria, esą Deivydas rodo daugiau simpatijų Raimondai nei ji Deivydui.

Antrasis šaltinis net neabejoja, kad šiuos du žmones sieja kur kas daugiau nei tik muzikos kūrimas: neva buvo ne vienas vakarėlis, kuriame jie aistringai leido laiką, kartais net nueidavo į šoną ar užsirakindavo kitoje patalpoje atokiau nuo likusios kompanijos. Šaltinio žiniomis, Raimonda esą jau turi vaikiną, todėl ji ir kratosi poravimo su Deivydu.
Trečiasis šaltinis teigia, kad Deivydas jau susipažino su Raimondos šeima, kad jis lankėsi merginos brolio sodyboje, jie drauge praleido savaitgalį. D. Zvonkus liko itin patenkintas nauja pažintimi, mat buvo šiltai priimtas į malonių žmonių kompaniją.

Ką kužda aukštesnės jėgos?

V. Ovadnevo nuotr./Gaudentas Naujokas
V. Ovadnevo nuotr./Gaudentas Naujokas

Gaudentas Naujokas (46)
Reikia ne skirtis, o dar kartą švęsti vestuves

Astrologas ir meditacijų mokytojas Gaudentas Naujokas, gavęs tikslius Natalijos ir Deivydo gimimo duomenis, specialia astrologine programa bandė pažvelgti į šią skyrybų istoriją.

Gaudentai, kodėl tokiai sėkminga laikytai porai taip nutiko?

Reikia paminėti, kad Natalijos ir Deivydo vestuvių data – 2005 m. rugpjūčio 12–oji – nebuvo tinkama tuoktis. Sprendimas kelti vestuves tą dieną buvo kvailas, tiksliau – žvaigždės Deivydui buvo itin nepalankios. Jis tuo metu buvo paniręs į kažkokią krizę. N. ir D. Zvonkams reikėtų ne skirtis, o iš naujo susituokti, tačiau jiems vertėtų labai atidžiai rinktis vestuvių datą.

Norite pasakyti, kad jie vienas kitam per daug tinka, jog skirtųsi?

Taip. Tiek santykiuose, tiek intymiuose reikaluose. Labai noriu palinkėti jiems ir toliau kartu gyventi. Šie sutuoktiniai karštai konfliktuoja, tačiau tai juos abu traukia, atsiranda intriga, kuri ypač tinka meno žmonėms.

Daug astrologų prognozavo, kad N. ir D. Zvonkai artimiausiu metu susilauks vaikelio, o dabar aiškėja, jog taip, greičiausiai, neatsitiks...

Nenoriu tvirtinti, kad N. ir D. Zvonkai tikrai išsiskirs! Nebent jie vienas kitą jau „pribaigė“ ir absoliučiai skiriasi jų nuomonės. Tačiau pagal planetų išsidėstymą jie neturėtų pasukti į skirtingas puses.
Praėjusiame gyvenime jie tikrai buvo susitikę, todėl dabar Natalija ir Deivydas yra artimos sielos. Jei vis dėlto N. ir D. Zvonkai išsiskirtų, jie palaikys labai artimus ryšius – bendraus kaip brolis ir sesuo. Kitaip ir negali būti – šią porą daugiau dalykų jungia, o ne skiria.

Šiuo metu viena iš realiausių N. ir D. Zvonkų skyrybų versijų yra neištikimybė, tiksliau – galimi Deivydo santykiai su kita mergina. Ką galėtumėte pasakyti?

Jei iš tiesų taip yra, D. Zvonkus daro didelę klaidą. Dabar ne laikas ieškoti kitų moterų. Sąjungos su Natalija jam negalima ardyti. Jeigu Deivydas nori turėti meilužę, geriau tegul valdosi ir kovoja su tokiais savo norais.

Pabandykime pažvelgti į ateitį. Kaip seksis šiai porai artimiausiu metu?

Natalijai meilės pikas buvo nuo 2005–ųjų iki 2009–ųjų. Dabar jos laukia ramesnis etapas. Tikėtina, kad ji turės vieną rimtą partnerį ir neieškos atsitiktinių nuotykių. Kita meilės jausmų kulminacija jos lauks 2014–aisiais, o iki tol jokių kataklizmų nebus.
Kūrybos atžvilgiu Deivydui šie ir 2011–ieji nebus itin vaisingi, tačiau nuo 2012–ųjų jam vėl pradės labai gerai sektis. Meilės srityje D. Zvonkus taps itin aktyvus 2014–ųjų pabaigoje.

Teko girdėti, kad net ir pastaruoju metu Natalija drąsiai kalba apie vaikelį ir neslepia, jog trokšta jo kuo greičiau susilaukti. Kaip manote, aš šie N. Zvonkės norai išsipildys?

Tikėtina, kad 2011-aisiais taip ir nutiks. Geriausia, jei Natalija pagimdytų iki kitų metų žiemos. Jei iki to laiko ji nesusilauks vaikų, vėliau gali tekti labai ilgai laukti.

Mariaus Žičiaus nuotr./Leopoldas Malinauskas
Mariaus Žičiaus nuotr./Leopoldas Malinauskas

Leopoldas Malinauskas (53)
Zvonkai neišsiskirs!

Kitas „Privatu!“ ekspertas Okultinių studijų centro vadovas ir tarologas Leopoldas Malinauskas užtikrintai sako, kad Natalija ir Deivydas neišsiskirs. Pasak L. Malinausko, jie yra rimta pora, kuriai reikia ir toliau kartu būti.
„Išsidraskymas ir pabėgimas į skirtingas puses nieko gera neduoda tokioms kaip N. ir D. Zvonkų šeimoms. Gali būti, kad jų skyrybų procesas užstrigs teisme. Tačiau šiuo metu realių skyrybų Natalija ir Deivydas „neišgyvena“. Šie žmonės per daug gerai sulydyti, kad būtų atskirai“, – įsitikinęs tarologas.
Leopoldas atkreipia dėmesį, kad gali būti, jog tiek Deivydas, tiek Natalija šiuo metu rezga kitus santykius. „Nereikia dėl to jų smerkti. Manau, jog būtent N. ir D. Zvonkai yra geriausias šiandienės visuomenės atspindys. Tai, kas iš tiesų dabar vyksta katalikiškoje Lietuvoje, puikiai matyti šios šeimos gyvenime“, – nuomonę išsako pašnekovas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius