-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Atlanta erotinėms fotosesijoms siūlo amžiaus cenzą

Dainininkė Atlanta tris kartus fotografavosi apsinuoginusi ir yra įsitikinusi, kad tai – labai gražu ir nieko bloga. Laidos „Be grimo“ filmavime atlikėja prisipažino „nepašykštėjusi“ savęs apsinuoginusios parodyti ne tik artimiesiems, bet ir plačiajai visuomenei.
Atlanta
Atlanta / Oksanos Točickajos nuotr.

„Esu mačiusi užsienio žvaigždžių erotinių fotosesijų ir man buvo labai gražu – nemačiau nieko blogo, – tikino Atlanta. – Nusprendusi tokias atviras nuotraukas parodyti visiems, aš tiesiog nepašykštėjau save parodyti kitiems. O jei bijosi kiekviename žingsnyje komentarų ir kritikos, tai geriau iš viso nieko nedaryti.“

Vienoje fotosesijoje Atlanta išdrįso apsinuoginti, besilaukdama savo dukrelės Saulės.

„Mano manymu, ta fotosesija – ne erotinė. Man gražu, kaip jaučiasi ir atrodo besilaukianti moteris“, – tikino dainininkė.

Laidos vedėjos Nomedos Marčėnaitės paklausus, kaip ji vertintų savo dukters sprendimą nusifotografuoti apsinuoginusi, Atlanta nusijuokė.

„Apie tai dar nepagalvojau. Labai stengiuosi auginti vaiką savarankišką, laisvą, suteikdama jam visa, kas geriausia. O ji tegul pati pasirinks, kaip jai elgtis gyvenime – man beliks su tuo susitaikyti arba tam nepritarti, – mintimis dalijosi Atlanta, netrukus pabrėžusi, kad atvirų fotosesijų nerekomenduoja jaunoms merginoms. – Manau, kad tokios fotosesijos ir panašūs išsišokimai nėra skirti panelėms, kurios tik sulaukė pilnametystės – tai dar per anksti. Kai man buvo 18 apie tuos pačius dalykus galvojau visiškai kitaip nei dabar.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius