Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlanta. Lady GaGos pakerėta: ji pamišusi!

Dainininkė Elena Puidokaitė (29), arba tiesiog Atlanta, neseniai grįžo iš nepamirštamos kelionės po Stokholmą. Ten išsipildė viena iš didžiausių jos svajonių – pamatyti amerikiečių atlikėjos Lady GaGos (24) pasirodymą. Ši kelionė ir įspūdingas koncertas buvo mylimojo Donato Kisieliaus šeimos dovana Atlantai.
Atlanta Švedijoje
Atlanta Švedijoje / Asm. albumo nuotr.
Scanpix nuotr./Lady GaGos koncertas Stokholme pakerėjo Eleną Puidokaitę-Atlantą.
Scanpix nuotr./Lady GaGos koncertas Stokholme pakerėjo Eleną Puidokaitę-Atlantą.

Fotoaparatą paslėpė bate

Atlanta su širdies draugu ir dukrele Saule į Švedijos sostinę vyko savaitei. Dainininkei tai nebuvo pirmoji viešnagė šioje Skandinavijos šalyje.
„Per paskutinę Naujųjų metų šventę apsistojome pas Donato brolį, kuris Stokholme gyvena su šeima. Tuo metu mes kalbėjome apie užsienio atlikėjų koncertus. Jie prasitarė, kad gegužę atvyksta koncertuoti Lady GaGa. Labai užsimaniau“, – pasakoja Elena.
Sužinojęs širdies draugės norą, Donatas su šeima pasirūpino bilietais į įtakingiausia muzikos asmenybe pasaulyje neseniai išrinktos atlikėjos šou. Kaip sako Atlanta, koncertas buvo nerealus ir paliko tokių įspūdžių, kuriuos sunku nusakyti žodžiais. „Madonnos šou būna super, tačiau čia viskas buvo dešimt kartų įspūdingiau“, – šypteli E. Puidokaitė ir prasitaria, kad apsaugininkai griežtai neleido į areną įsinešti fotoaparatų, bet lietuvei pavyko jį įsprausti į batą.

Sužavėjo ugnys iš krūtų

Paklausus, kas per šou paliko didžiausią įspūdį, Atlanta ėmė vardyti begalę dalykų. „Pasirodymas truko dvi valandas, ir visą laiką kūnu bėgiojo šiurpuliukai, spengė ausyse. Koncerte dirbo daugiau nei šimtas Lady GaGos komandos narių. Žvaigždė daug kartų keitė kostiumus. Drabužiai buvo nuostabūs – tiesiog aukštoji mada! Su kai kuriais kostiumais atlikėjai net sunkiai sekėsi judėti. Be to, lietuvę pakerėjo scenografija ir juodaodžiai šokėjai su nerealiais pilvo presais, – šypteli E. Puidokaitė. – Beje, buvo daug netikėtų momentų, tad šou kartais panašėjo į kruopščiai suplanuotą spektaklį. Vienu metu scenoje atlikėja buvo beveik nuoga, tik su tinkliniu triko, ir pavirto į drugelį, paskui iš angelo – į demoną. Buvo momentas, kai iš krūtų veržėsi ugnies fontanai. Įspūdinga!“

Švedija
Švedija

Įdomūs faktai:

 Švedijoje bilietų kainos į Lady GaGos pasirodymą buvo nuo 520 litų.
 Po koncerto dainininkės gerbėjai iššlavė visą atributiką, susijusią su jų dievaite: marškinėlius, nuotraukų albumus ir pan.
 Arenoje buvo galima nusipirkti pagal Lady GaGos receptą paruoštą alkoholinį kokteilį. Jis kainavo daugiau nei 200 litų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius