Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlanta liko visiškai nuoga

Apie 28 metų dainininkę Atlantą pastaruoju metu mažai kas buvo girdėti, tačiau tai atrodė natūralu – dukrytę pagimdžiusi atlikėja buvo pasinėrusi į motinystės rūpesčius.
Atlanta
Atlanta / Oksanos Točickajos nuotr.

Dabar dukrytė paaugo ir Atlantos gerbėjai vėl gali džiaugtis – ji netrukus pristatys savo naująjį albumą, o ir scenoje Atlantą bus galima išvysti kur kas dažniau. Sugrįžimui į pramogų pasaulį Atlanta pasirinko atvirą „Olialia“ fotosesiją.

Oksanos Točickajos nuotr./Atlanta
Oksanos Točickajos nuotr./Atlanta

Dainininkė taip susižavėjo pikantiška fotosesijos idėja, kad jos metu netgi išdrįso nusimesti visus drabužėlius! „Man buvo svarbiausia su komanda susitarti dėl fotosesijos idėjos ir jos rezultatais esu labai patenkinta“, – nuotraukas išvydusi sakė Atlanta.

„Man labai patiko dirbti su nauja komanda, nors visus šiuos žmones jau pažinojau nuo seniai, tačiau dėl bendro darbo susibūrėme pirmą kartą. Svarbiausia man buvo sutarti dėl fotosesijos idėjos ir jos rezultatais esu labai patenkinta. Pavyko sukurti atvirą, seksualią, drąsią ir šiek tiek išdykėlišką fotosesiją. O kadangi jau esu subrendusi moteris, nebe paauglė, manau, kad man tai pavyko pateikti skoningai, nevulgariai ir, svarbiausia, skaniai“, – sakė Atlanta.

Dainininkė teigė, kad jos nereikėjo įkalbinėti fotografuotis be drabužių: „Man pačiai toks pasiūlymas buvo įdomus. Nemanau, kad seksuali fotosesija yra kažkas šokiruojamo, – pažiūrėti į gražius vyrus ar moteris yra visiems smalsu. Per tokias fotosesijas svarbiausia yra ne nusirengti, o rasti įdomią idėją ir ją skaniai įgyvendinti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius