Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Advokatės Svetlanos Proninos įdegį paryškino suknelė su aukso spalvos detalėmis

Trečiadienio vakarą Užutrakio dvaras Trakų istoriniame nacionaliniame parke tapo garsių ponių ir ponų traukos objektu. Čia savo kolekciją pristatė mados namai „Femme Fatale“ ir jų dizainerė, bankininko Jefimo Borodulino žmona Ella Tatarinova. Nors dauguma moterų buvo pasidabinusios itin prabangiomis suknelėmis, bene labiausiai akį traukė advokatės Svetlanos Proninos apdaras.
Svetlana Pronina ir Kęstutis Skrebys
Svetlana Pronina ir Kęstutis Skrebys / Luko Balandžio nuotr.

Advokatė, garsėjanti savitu stiliumi, šiam vakarui pasirinko žemę siekiančią, kūno spalvos suknelę, ties krūtine ir torsu išpuoštą auksaspalviais gėlų raštais. Tokia spalvinė gama itin išryškino S.Proninos auksu tviskantį įdegį ir pabrėžė jos rusvų plaukų šukuoseną. Ši suknelė turėjo ir vieną pikantišką detalę – nugarą atidengiančią iškirptę.

Kompleksų, rodosi, neturinti advokatė ne kartą yra sakiusi, kad savo stilių ji kurianti pati, o renginiuose dažniausiai pasirodo su atviromis ir provokuojančiomis suknelėmis. Buvusios projekto „Šok su manimi“ dalyvės nei minutei vienos nepaliko jos širdies draugas, buvęs Valdymo reformų ir savivaldybių reikalų ministras Kęstutis Skrebys. Pora tikina kartu esanti nuo 2008 metų gruodžio mėnesio.

Luko Balandžio nuotr./Kęstutis Skrebys ir Svetlana Pronina
Luko Balandžio nuotr./Kęstutis Skrebys ir Svetlana Pronina

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius