-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukso žiedus su mylimuoju sumainė Mama Rock'n'Roll

Pagaliau po dvylikos metų draugystės šeštadienį su mylimuoju Gediminu Stončiumi Molėtų bažnyčioje susituokė dainininkė, televizijos laidų ir renginių vedėja Laima Tamulytė, geriau žinoma kaip Mama Rock'n'Roll.
Laimos Tamulytės ir Gedimino Stončiaus vestuvių akimirka
Jaunavedžiai pakeliui į bažnyčią. / Adelės Maželytės nuotr.

Abu jaunieji didžiajai dienai pasipuošė baltais drabužiais, kuriuos suvienijo žalios spalvos akcentai, praneša delfi.lt.

Kaip jau anksčiau yra sakiusi, vestuvių šventę, kuri po ceremonijos bažnyčioje persikėlė į kaimo sodybą, organizavo pati Mama Rock'n'Roll.

„Aš esu tas žmogus, kuris visiems kitiems ruošia vestuves, tai būtų labai keista, jei sau jų nedaryčiau pati. Veiklos buvo daug – sodybos, bažnyčios ieškojimas, papuošimai, kvietimai…“ – 15min.lt sakė jaunoji.

Dainininkė sulaukė didelės pagalbos iš artimųjų – vestuvių dieną ji vilkėjo sesers siūta suknele.

„Tai yra miela, gera ir šilta. Visai neišgyvenu, kad neisiu su kažkokio dizainerio kurta suknele už kelis tūkstančius litų. Kai vilkėsiu sesers pasiūtą suknią, jausiuosi daug geriau nei su kažkieno svetimo rūbu. Suknelės modelyje viskas apgalvota, išrinkta: ko nereikia – pridengiam, ką reikia – parodom“, – prieš vestuves pasakojo dainininkė.

Jaunieji ir svečiai smaguriaus taip pat L.Tamulytės sesers keptu vestuviniu tortu. Televizijos laidų vedėja įsitikinusi, kad jos vestuvės – paprastos, lietuviškos, ir biudžeto prasme.

„Kaip bebūtų keista, pasirodo, ir mes taupom – sakiau, jeigu nori pasijausti žvaigžde, tai sėsk ant eglės viršūnės. O kai supranti, kad esi paprastas žmogus, tai pradedi viską skaičiuoti. Viską suskaičiavus ir apskaičiavus, manau, kad mano vestuvės bus eilinės ir paprastos, lietuviškos. Kainuos apie 20000 litų. Manau, tai yra protinga suma“, – tikino moteris.

Medaus mėnesiui jaunavedžiai išvyks pailsėti į Turkiją, Kemero kurortą.

„Važiuoju ten, atbūnu savaitėlę, turiu tris dienas laisvas ir važiuoju „ženyti“ kitų žmonių, nes visa vasara – vien vedybos, vedybos, jubiliejai, vasaros renginiai...“ – žadėjo Mama Rock'n'Roll.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius