Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aušra Štukytė: teismo salėje drebėjo rankos

Į neįtikėtiną istoriją papuolė aktorė Aušra Štukytė (31) – ji tapo nusikaltimo liudininke.
Aušra Štukytė
Aušra Štukytė / Gedimino Žilinsko nuotr.
Temos: 1 Aušra Štukytė

Turbūt visi prisimena prieš porą metų plačiai nuskambėjusį įvykį, kai į Lietuvą prancūzas atvyko susitikti su interneto pažinčių portale užkalbinta mergina. Romantiška pažintis vyrui mūsų šalyje baigėsi apiplėšimu, sumušimu ir pagrobimu. Kelias dienas prancūzas buvo prirakintas prie radiatoriaus. Galiausiai jis nutraukė radiatoriaus vamzdį ir išsilaisvino. Ant grindų pasipylęs karštas vanduo pradėjo garuoti, todėl kaimynai, įtarę gaisrą, iškvietė pareigūnus.

„Tuo metu, kai antrankiais surakintą vyrą gaisrininkai kopėčiomis kėlė žemyn, aš ėjau pro šalį. Kadangi pareigūnai nekalbėjo angliškai, aš ėmiausi vertėjos darbo. Pabuvau ir geroji samarietė – nulėkiau į parduotuvę žmogui nupirkti vandens, nes jis kelias dienas buvo nei valgęs, nei gėręs“, – prisimena Aušra.

Praėjus dvejiems metams, aktorė buvo iškviesta į teismą kaip įvykio liudininkė. „Nemalonus jausmas užplūdo, juk ne kasdien tenka liudyti. Nors aš esu aktorė ir nebeturėčiau jaudintis viešai kalbėdama, tačiau mano rankos drebėjo. Tiesa, man pasisekė, kad nemačiau nusikaltėlių, nes dabar tektų baimintis dėl savo gyvybės“, – sako Aušra.
Aktorė mano, kad Holivudo filmuose vaizduojami teismo procesai neatitinka tikrovės. „Nereikėjo man garsiai prisiekti „sakau tiesą ir tik tiesą“. O ir teisėja neatrodė tokia pikta ir griežta – jokio grobuoniško žvilgsnio. Tiesiog paprasta moteriškė. Teismo salėje mačiau nusikaltėlius, o nukentėjusysis, beje, neatvyko. Manau, kad po tokių baisybių jis apie Lietuvą nebenori nieko girdėti“, – teigia Aušra.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius