Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baiba Skurstenė ir Urtė Šilagalytė – ir draugės, ir pagalbininkės

Dainininkės Urtė Šilagalytė ir Baiba Skurstenė ne kartą kartu pasirodė įvairiuose renginiuose, tačiau merginos ne tik drauge fotografuojasi, bet ir leidžia laisvalaikį, o prireikus – tiesia pagalbos ranką. Pastarąjį kartą talkinti Baibai suskubo Urtė. Klubinės šokių muzikos programą pristačiusiai bičiulei U.Šilagalytė atstojo stilistę.
Urtė Šilagalytė ir Baiba Skurstenė
Urtė Šilagalytė ir Baiba Skurstenė / Luko Balandžio nuotr.
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Baiba Skurstenė
Baiba Skurstenė

„Dieną kartu su Baiba važiavome pas gydytojus, ji turėjo šiokių tokių bėdų su balsu, o prieš koncertą padedu jai puoštis ir gražiai atrodyti. Tai jau antras kartas, kai pagelbėju apsirengti prieš pasirodymą“, – portalui Žmonės.lt sakė Urtė. Tiesa, tokia pagalba merginai visai ne darbas, o malonumas. Ji prasitarė, kad po koncerto juodvi su Baiba ir kitomis draugėmis suplanavusios mergaitiškai pasiausti naktiniame Vilniuje.

Linksmybės prasidėjo dar klube „Lotus“, kur praėjusio šeštadienio naktį Baiba su muzikantų grupe pristatė „Rootslive Club Sessions“ projektą. Jo metu klausytojai galėjo išgirsti garsiausius populiariosios muzikos hitus, specialiai aranžuotus šiam pasirodymui.

Nors klausytojų klube nebuvo daug – pirmosiose eilėse merginos nesidrovėjo pasileisti šokti. Ypač Baibą palaikė ir siautulingai šokių aikštelėje su kitomis bičiulėmis sukosi U.Šilagalytė.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Vakarėlio akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Vakarėlio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius